Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lie To Me izle kankam. Muhtemelen beğenirsin. İstiyorsun ki zeki karakter olsun seni şaşırtsın. Aynı zamanda film olarak da zeki karakterli film önerim, Prestige...
Prestij 7 kere izledim şuan bi bardak çay alıp 8. kere açtım lie to me ye başlayacam trailer izledim bi kaç tane sağlama benziyor . zekilikten çok olayların birbirine bağlanması çıkarım sanatı ilgimi çekiyor
One piece güncel izliyorum , naruto sevmedim . Sao 2 3 bölüm izledim knk sarmadı beni şimdi şu unbrakable split glass üçlemesini izleyecem güzelse öneririm gelip
Sherlock izleyip sevdiysen şuan ''The İrreguar'' isminde aynı konulu yeni bir dizi var. Sherlock, Watson v.s var bu dizide de. Metası daha farklı. Deneyebilirsin iyi gider
Dizi Olarak Hannibal, Ve Dexter öneririm, (Polisiye Gerilim Ve Vahşet Konulu) seri katiller vs. Hoşuna gitmeyen bir konuysa, Friends Ve İzlemediysen HIMYM öneririm, anime olarakda izlemediysen one piece iyidir..