animeye çizgi film diyenler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
geçen anime izliyodum sınıfta birisi dedi kaç yaşına geldin hala çizgi film izliyorsun dedi bende dedimki en azından senden daha yararlı sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
animeye çizgi film diyen arkadaşın önce bi çizgi film izlesin öyle anime hakkında konuşsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
animeye çizgi film diyenleri anlamış degılım anıme bir çizim türüdür japon çizim türü cizgi film ise çizgi filmdir ve animelerin konuları daha derindir kısacası anime cizgi film degildir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öncelikle böyle kişilerle arkadaşlığı kesmeni tavsiye ederim. Animeye laf atabilirler sıkıntı değil ama senin sevdiğin bir hobiye laf etmeleri gereksiz ve ilerde zararlı çıkacağın bir arkadaşlık içinde olduğunu gösterir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.Fazla anime izlemem ama eskiden deathnote izlemiştim gayet de güzeldi.Zaten hayatında 1 kez anime izleyen birisi çizgi filmle alakası olmadığını anlar .Kısacası fazla ciddiye alınmaması gereken sözler bunlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vallaha ben de birine şaka olsun diye anime çizgi filimdir dedim baya bozuldu bana ama ben de biliyorum öyle olmadığını ama biraz abartılıyor galiba şu iş.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
olm siz baya baya insanların zevklerine kadar tartışmaya başlamışsınız, bravo a.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
senin sevdiğin şeylere laf atan insanları etrafından def et çünkü onlar çekemeyen pis insanlar...

dmx

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
anime daha ağır tonlu giden bişe çizgi film ile yakından alakası yok

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
The main difference is that an anime is considered a Japanese style of cartoons in the West.

Üye
5 HİZMET YILI
bence anime çizgi film degildir ama izleyeninde neden izledigini hep merak etmişimdir naruto mesela 1 sezonda 100 bolum var mıllet oturup ızlıyo ben sıkılırdım

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
herkesin kendi kararı bu konuya daha çok izlemeyen ve sağdan soldan duyum alanlar çizgifilm diyor pek takma yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...