Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen anime izliyodum sınıfta birisi dedi kaç yaşına geldin hala çizgi film izliyorsun dedi bende dedimki en azından senden daha yararlı sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
animeye çizgi film diyenleri anlamış degılım anıme bir çizim türüdür japon çizim türü cizgi film ise çizgi filmdir ve animelerin konuları daha derindir kısacası anime cizgi film degildir.
Öncelikle böyle kişilerle arkadaşlığı kesmeni tavsiye ederim. Animeye laf atabilirler sıkıntı değil ama senin sevdiğin bir hobiye laf etmeleri gereksiz ve ilerde zararlı çıkacağın bir arkadaşlık içinde olduğunu gösterir.
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.Fazla anime izlemem ama eskiden deathnote izlemiştim gayet de güzeldi.Zaten hayatında 1 kez anime izleyen birisi çizgi filmle alakası olmadığını anlar .Kısacası fazla ciddiye alınmaması gereken sözler bunlar.
Vallaha ben de birine şaka olsun diye anime çizgi filimdir dedim baya bozuldu bana ama ben de biliyorum öyle olmadığını ama biraz abartılıyor galiba şu iş.
bence anime çizgi film degildir ama izleyeninde neden izledigini hep merak etmişimdir naruto mesela 1 sezonda 100 bolum var mıllet oturup ızlıyo ben sıkılırdım