animeye çizgi film diyenler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadasla r herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama çizgi film adı üstünde çizgilerle yapılmış bir film animeninde dış yüz hattında çizgiler var yani cigifilm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Wikipedia'da bile anime bir çizim sanatıdır deniyorda halk ağzında çizgi film olarak dolaşması kimi rahatsız ediyor? Anime izliyorum çizgi film diyorlar evet farkındayım o yüzden izliyorum diyorum mutlu son

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
japon çizgifilm türüdür her yaşa hitap eder çocuklukla bir ilgisi yoktur

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yıllardır anime izliyorum, bazen sıkı takip bazen sıkılınca baktığım seriler, birsürü manga satın alıp bitirdim, ve anime kesinlikle çizgi filmdir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pekala, umursamamalısın, çizimleri görmek için yaş yok

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
anime çizgi film ise ne olmuş bunun bir kültür olduğunu ve insanların zevkleri konusunda tartışmanın boşuna olduğunu bilinmeli.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bir anime izleyicisi olarak söylüyorum anime çizgi filmdir ama bizim milletimiz bunu gereksiz bir şekilde çocukça buluyor ve aşşağlamaya çalışıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Anime zaten Japon çizgi dizisi sayılır hani onların çizgi film diyerek aşşağılaması seni üzmesin zaten öyle boşver izle geç benim gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çizgi film diye tepki gösterilmesinin sebebi Batı da ki çizgi film anlayışından. Anime nin olayı çizgi filmi daha karakterize edip bunu bölümler halinde dizi oluşturup yayınlaması. Gereksiz duyar kasmadan başka bişey değil.

Üye
5 HİZMET YILI
Kafana takmana gerek yok bu tarz şeyleri

Unutulmayan Kılıç
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Sonuçta çizim ile üretilen film gerçek insanlar oynamıyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
my dad too always saying im watching too much cartoons stuffs but its hentai i mean anime

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şimdiki çizgi filmler çok değişti ya eskiden tom jeri nija kaplumbağalar vs izlerdik şimdi saçma sapan eğitici olmaya yönelik çizgi filmler var çocuklar da izlemiyor

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Animeye çizgi film denmesinin sebebi aynı yöntemle çizilmeleri veya aynı görünümlerinden olabilir. Yani animeye çizgi film abi diyen kişiler hayatlarında hiç anime izlemedikleri için böyle düşünüyorlar. Animelere Film ama animasyon tarzında diziler diyebiliriz biraz garip ama :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Abartmıyor musunuz dümdüz yetişkinler ve çocuklar için üretilmiş çizgi film bunlar.

Üye
5 HİZMET YILI
anime bir çizgi filmdir beyler.. uzatmasak mı daha fazla azınlıksınız xd

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anime zaten bir çizgi dizi serisidir fakat çocuklara hitap eden bir kısmı mevcut iken, daha olgun kitleye yönelik olan halleride vardır. Bu şekilde düşünen çok fazla insan var temelde söyledikleri şey doğruda olsa sizi iğneleyeci yada sizi küçük görmelerine neden olan bir düzeydeyse bu durum sanırım tek yapılabilecek uygun bir dille izlemeyi sevdiğini dile getirmek. Sonuçta sen ona "neden xxxxx dizisini izliyorsun çocuk işi ya" demiyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
anime ile çizgi film özlerinde aynıdır ama konu olarak animeler daha değişik daha ağır daha alışılmadık konuları işlerken çizgi filimler daha çocuklara yönelik yapılıyor.keza animasyonlar ve diyaloglar da ayno şekilde daha karmaşık kelimeler içeriyor animeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...