Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasla r herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama çizgi film adı üstünde çizgilerle yapılmış bir film animeninde dış yüz hattında çizgiler var yani cigifilm
Wikipedia'da bile anime bir çizim sanatıdır deniyorda halk ağzında çizgi film olarak dolaşması kimi rahatsız ediyor? Anime izliyorum çizgi film diyorlar evet farkındayım o yüzden izliyorum diyorum mutlu son
Çizgi film diye tepki gösterilmesinin sebebi Batı da ki çizgi film anlayışından. Anime nin olayı çizgi filmi daha karakterize edip bunu bölümler halinde dizi oluşturup yayınlaması. Gereksiz duyar kasmadan başka bişey değil.
Şimdiki çizgi filmler çok değişti ya eskiden tom jeri nija kaplumbağalar vs izlerdik şimdi saçma sapan eğitici olmaya yönelik çizgi filmler var çocuklar da izlemiyor
Animeye çizgi film denmesinin sebebi aynı yöntemle çizilmeleri veya aynı görünümlerinden olabilir. Yani animeye çizgi film abi diyen kişiler hayatlarında hiç anime izlemedikleri için böyle düşünüyorlar. Animelere Film ama animasyon tarzında diziler diyebiliriz biraz garip ama
Anime zaten bir çizgi dizi serisidir fakat çocuklara hitap eden bir kısmı mevcut iken, daha olgun kitleye yönelik olan halleride vardır. Bu şekilde düşünen çok fazla insan var temelde söyledikleri şey doğruda olsa sizi iğneleyeci yada sizi küçük görmelerine neden olan bir düzeydeyse bu durum sanırım tek yapılabilecek uygun bir dille izlemeyi sevdiğini dile getirmek. Sonuçta sen ona "neden xxxxx dizisini izliyorsun çocuk işi ya" demiyorsun.
anime ile çizgi film özlerinde aynıdır ama konu olarak animeler daha değişik daha ağır daha alışılmadık konuları işlerken çizgi filimler daha çocuklara yönelik yapılıyor.keza animasyonlar ve diyaloglar da ayno şekilde daha karmaşık kelimeler içeriyor animeler.