Gazi tıptayım, demirbaş olma yolunda ilerliyorumnerde okuyosun? ben de doğuma büyüme sincanlıyım.
ben de odtü uzay havacılıktayım. 2. senemGazi tıptayım, demirbaş olma yolunda ilerliyorum![]()
Kaç bin ile girdin?Gazi tıptayım, demirbaş olma yolunda ilerliyorum![]()
- 4086 ile girdimKaç bin ile girdin?
Günlük çalışma programın kaç saat sürüyordu?
Ve okuduğun okuldan memnun musun?
Cevaplarsan sevinirim![]()
Kardeşim yolun açık olsun, bölümun güzel. En son kaçla alıyo sizin oraben de odtü uzay havacılıktayım. 2. senem
İlk yıl kaç bin yapmıştın acaba ?- 4086 ile girdim
- Düzenli bi çalışma programım yoktu ben mezun senesine kalmıştım ve o sene boyunca günde en az 1 deneme çözerdim, okuduğum lise iyi olduğu için temelim sağlamdı o yüzden konu sıkıntısı olmadı. Önemli olan çözebildiğin kadar soru çözmek, günlük çalışma saati de kişiye göre değişir onu kendin ayarlaman lazım.
- Okuduğum okuldan şöyle memnunum klinik açısından zengin bi hastanemiz var ve klinik hocalarımız işlerinde çok iyiler(bazı dinozorlar hariç)
Ama gazi üniversitesi demek sorun demek hantallık demek, sistematik yok üniversitede, verdikleri tarihler aylarca sarkabliri, bakkal yönetir gibi üniversite yönetiyolar.
Sonuç olarak ankarada veya istanbuldaki bir üniversite her zaman diğerlerinden avantajlıdır.
Post automatically merged:
Kardeşim yolun açık olsun, bölümun güzel. En son kaçla alıyo sizin ora
Rica ederim ne demek.İlk yıl kaç bin yapmıştın acaba ?
Ve sürekli soru çözerek mi hazırlandın yoksa konu anlatımı yaptın mı?
Önceki cevabın için teşekkürler.
Anlamadım?gğzek okul değil bence
aslında öyle dedim ama arkadaşımın abisi o üniye gitmiş demiş pek güzel bir okul değil hocalar pek ilgili değil. yani öyle duydum yanlış bilgi vermiş olmak istememAnlamadım?
Evet ilk 3 sene yani temel bilimlerde hocalar biraz eksik, öğrenciyi pek umursamıyolar, çoğu slayt okuyup geçiyo. Ama klinik bilimlerde öyle değil.aslında öyle dedim ama arkadaşımın abisi o üniye gitmiş demiş pek güzel bir okul değil hocalar pek ilgili değil. yani öyle duydum yanlış bilgi vermiş olmak istemem
Evet ilk 3 sene yani temel bilimlerde hocalar biraz eksik, öğrenciyi pek umursamıyolar, çoğu slayt okuyup geçiyo. Ama klinik bilimlerde öyle değil.
Trafik olmaz mı. İstanbul kadar olmasa da insanı kahrediyo zaman zaman. Tabi benim işimi metro görüyo çok şükür.İstanbul kadar trafik yoktur umarım
Evet 4 5 6. Sınıflar klinikKlinik bilim okuyor musunuz?
KYKda kalırsan yurt ücreti dahil aylık 800-1000 lirayaa geçinirsin.Maddi açıdan bir öğrenci aylık ne kadar ile geçinebilir mesela