Onaylı Üye
Ben geliyorum üniversteyi kzanıyım
her zaman kardeşim, hedefin ne?abi seneye burda ol yaziyim sana
Lise önemli olmaz mı yav, öğretmen kalitesi çok önemli, arkadaş çevresi çok önemli. Ne zehir gibi çocuklar harcanıyo kalitesiz okullarda.işte lisenin önemi var diyorumda anlayan yok etrafımda benim kuzenide saçma sapan biyere yoluyorlar sanki başka lise yok gibi önemli değil okuyan her yerde okur diyorlar ama çocuğa düzgün anlatıllmıyor bile ben yardım ediyorum
Seneye inşallahkazanamadık be malesef![]()
Yapma yaŞereflikoçhisarı biliyormusunuz ? ankaradaymış ama ankaraya 180 km falan ben ankara yıldırım beyazıt üniversitesinde okuyorum şansıma kampüs şereflikoçhisarda![]()
hiç sorma allahtan bu sene son senem de bitiyor kurtuluyorumYapma yayıldırım beyazıtın fakülteler hep dağınık diye biliyodum da şereflikoçhisar ne ya
![]()
Allah yardımcın olsun kardeşimhiç sorma allahtan bu sene son senem de bitiyor kurtuluyorum
Ankarada cafeden bol bişey yok ama kızılaydakiler amele mekanları, bahçeli ve balgatta takılabilirsin. Eğer zenginsen çukurambar veya incek tam sana göre. Alkol kullanıyosan da tunalı. Dipnot: Ulus tarafından uzak dur.hocam ankaraya bır kere gıttım ya gezmedıgımden yada az yerı gezdıgımden pek begenemedım ama unıversıtem ankarada şuan (kızılaya gıttım) siz nerelerı onerırsınız bır ogrencı olarak ankarada ?
Okulun bahçesinde çay sigara yaparak geçti, zaten 3 arkadaş önceden tanışıyoduk öyle domuz gibi takıldık, yok yeni arkadaşlarmış kaynaşmaymış fln hiç öyle şeyler olmadı. Ders açısından da ilk 1 2 hafta lise tekrarı gibi bişeydi çok bi esprisi yoktu.üniversite ilk günü nasıl geçti kanka![]()