Ankarada üniversite kazananlar gelin buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben geliyorum üniversteyi kzanıyım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende 14 senedir ankaradayım hasköy altındağ :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
işte lisenin önemi var diyorumda anlayan yok etrafımda benim kuzenide saçma sapan biyere yoluyorlar sanki başka lise yok gibi önemli değil okuyan her yerde okur diyorlar ama çocuğa düzgün anlatıllmıyor bile ben yardım ediyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
işte lisenin önemi var diyorumda anlayan yok etrafımda benim kuzenide saçma sapan biyere yoluyorlar sanki başka lise yok gibi önemli değil okuyan her yerde okur diyorlar ama çocuğa düzgün anlatıllmıyor bile ben yardım ediyorum
Lise önemli olmaz mı yav, öğretmen kalitesi çok önemli, arkadaş çevresi çok önemli. Ne zehir gibi çocuklar harcanıyo kalitesiz okullarda.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kazanamadık be malesef :D
Seneye inşallah :) 1 sene sık dişini iyi bi yer kazan sonra rahatsın demek isterdim ama üniversite kazandıktan sonra başlıyo zor kısım, aslında en kolay kısmı kazanmak. Yani önümüzdeki bi 5 sene dişini sıkman gerekecek :(

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şereflikoçhisarı biliyormusunuz ? ankaradaymış ama ankaraya 180 km falan ben ankara yıldırım beyazıt üniversitesinde okuyorum şansıma kampüs şereflikoçhisarda :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Şereflikoçhisarı biliyormusunuz ? ankaradaymış ama ankaraya 180 km falan ben ankara yıldırım beyazıt üniversitesinde okuyorum şansıma kampüs şereflikoçhisarda :D
Yapma ya :( yıldırım beyazıtın fakülteler hep dağınık diye biliyodum da şereflikoçhisar ne ya :)

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam ankaraya bır kere gıttım ya gezmedıgımden yada az yerı gezdıgımden pek begenemedım ama unıversıtem ankarada şuan (kızılaya gıttım) siz nerelerı onerırsınız bır ogrencı olarak ankarada ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hocam ankaraya bır kere gıttım ya gezmedıgımden yada az yerı gezdıgımden pek begenemedım ama unıversıtem ankarada şuan (kızılaya gıttım) siz nerelerı onerırsınız bır ogrencı olarak ankarada ?
Ankarada cafeden bol bişey yok ama kızılaydakiler amele mekanları, bahçeli ve balgatta takılabilirsin. Eğer zenginsen çukurambar veya incek tam sana göre. Alkol kullanıyosan da tunalı. Dipnot: Ulus tarafından uzak dur.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
üniversite ilk günü nasıl geçti kanka :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
üniversite ilk günü nasıl geçti kanka :D
Okulun bahçesinde çay sigara yaparak geçti, zaten 3 arkadaş önceden tanışıyoduk öyle domuz gibi takıldık, yok yeni arkadaşlarmış kaynaşmaymış fln hiç öyle şeyler olmadı. Ders açısından da ilk 1 2 hafta lise tekrarı gibi bişeydi çok bi esprisi yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...