Anket çözerek 4~5 Dakika içinde para kazanmak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tiktokta instada vs sürekli karşıma çıkıyor da hiç denemedim 2 3 cevap için kim para verir diye düşündüğümden dolayı madem herkes denemiş ben de bi bakayım teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1 2 lira için uğrasmak zor geliyor ama ogrencıler icin iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anket yaparak ve mobil oyunlar oynayarak para kazanma konusunda daha fazla ayrıntı vermek istiyorum:

1. Anket Yaparak Para Kazanmak: Anket sitelerine katılarak para kazanma, anket şirketlerinin pazar araştırması yapmak için tüketicilerin görüşlerini almak amacıyla sunduğu bir fırsattır. İşte bu konuda bilmeniz gereken bazı bilgiler:

• Anket Sitelerine Katılın: İnternet üzerinde birçok anket sitesi bulunmaktadır. Bu sitelere kaydolarak anketlere erişebilirsiniz. Bazı popüler anket siteleri şunlardır: Swagbucks, Survey Junkie, Toluna, Vindale Research gibi.
  • Profilinizi Tamamlayın: Anket sitelerine kaydolduğunuzda, genellikle bir profil oluşturmanız istenir. Profilinizi doldurmak, size uygun anketleri almanıza yardımcı olabilir.
  • Anketleri Dikkatlice Tamamlayın: Anketleri dikkatlice ve doğru bir şekilde tamamlamak önemlidir. Anket şirketleri, yanlış veya hızlı cevaplar veren katılımcıları diskalifiye edebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu anketlerle ilgili şeyleri çokça kez gördüm hiç birini yapamadım kim bilir belki de hata bendedir neyse bir daha anket yapmayı deneme zamanı :D

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
işlem Kısa sürüyor ama uzun vadeli bir kazanç yöntemi sanırım doğru mu anladım yani günlük istediğimiz kadar anket alamıyoruz site ne kadar verirse o

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öğrenci adam için denemekten zarar gelmez.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onların bir sürü kuralı var diye biliyorum sana hemen para çekme imkanı vermiyorlar.

Üye
2 HİZMET YILI
Çok hızlı cevaplar verirseniz sürekli ban yiyorsunuz ben makro yapmıştım bunda seri çözüyordu sonra banlandım.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Daha çok böyle para kazanma sitesi bilen varsa konu açarsa sevinirim ya .d

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
işin içinde para varsa denenir kovalamak lazım böyle şeyleri para lazım paraa

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
anketten hiç kazanmadım açıkcası genelde boş işler oluyordu

Üye
2 HİZMET YILI
Zamanım olsaydı para kazanmak harika bir seçenek olurdu ama ne yazık ki zamanım yok.