Onaylı Üye
Lol de ya da başka herhangi oyunda pingim sabitken aniden 400 lere 500 lere çıkıp geri düşüyor ne yaptısam çözüm bulamadım yardımcı olabilecek biri varmı
Zaten bu şekilde gözüküyordu ama yinede donmalar yaşıyordum durumu şimdilik hallettim gibi son oynadıgım 4 eldir hiç donma olmadı ağ ayarlarından ağı sıfırladım driver booster ile hepsini güncelledikten sonra düzeldi yardımınız için teşekkürlerModem arayüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızını düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 76825
birkaç dakikadır bakıyorum normalde sorun yok ama birden çıkıyor, ping giriyor ve 1 2 saniyeliğine oyun donuyorMerhaba
Bu olay olduğu zaman Ctrl alt del yapıp üst menüden performans kısmına gelip kablolu bağlantı yapıyorsanız ethernet kısmından ağ kullanımını takip edebilirsiniz hangi program interneti sömürüyor diye kablosuz baglaniyorsaniz da wifi ye bakabilirsin hatta en alt sol da veri kullanımına tıklayarak detaylı olarak görebilirsiniz
Herhangi bir sorun olduğunda tekrar yazın
baktım bizden başka biri yoktuHocam wifi admin sitesinden sizden başka tanımadık cihaz varmı ona bir bak belki başka birisi sömürüyordur
Arka plan uygulamaları veyahut DNS ayarları ile ilgili de olabilirbirkaç dakikadır bakıyorum normalde sorun yok ama birden çıkıyor, ping giriyor ve 1 2 saniyeliğine oyun donuyor
Arka plannda internet harcayan uygulamaları kapattım ama DNS ayarlarının nasıl yapıldıgını bilmiyorumArka plan uygulamaları veyahut DNS ayarları ile ilgili de olabilir
VodafoneHangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun? Bağlantı hızın nedir? Ping değerleriniBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsitesinden bir kaç kez üstüste deneyerek kontrol eder misin?
Lol skin tarzı veya blitz gibi uygulamalar kullanmıyorum ve dns ayarları nasıl oluyor bilmiyorummedemini veya kablonun dns balantısı düzelte bilirsin daha iyi perfonmans için bide bilits veya lol skn gibi uygulamalarda ping çıkara bilir
Zaten bu şekilde gözüküyordu ama yinede donmalar yaşıyordum durumu şimdilik hallettim gibi son oynadıgım 4 eldir hiç donma olmadı ağ ayarlarından ağı sıfırladım driver booster ile hepsini güncelledikten sonra düzeldi yardımınız için teşekkürlerModem arayüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızını düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 76825