Çözüldü Anlık Ping Artış sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol de ya da başka herhangi oyunda pingim sabitken aniden 400 lere 500 lere çıkıp geri düşüyor ne yaptısam çözüm bulamadım yardımcı olabilecek biri varmı

Çözüm
Modem arayüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızını düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 76825
Zaten bu şekilde gözüküyordu ama yinede donmalar yaşıyordum durumu şimdilik hallettim gibi son oynadıgım 4 eldir hiç donma olmadı ağ ayarlarından ağı sıfırladım driver booster ile hepsini güncelledikten sonra düzeldi yardımınız için teşekkürler
kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba
Bu olay olduğu zaman Ctrl alt del yapıp üst menüden performans kısmına gelip kablolu bağlantı yapıyorsanız ethernet kısmından ağ kullanımını takip edebilirsiniz hangi program interneti sömürüyor diye kablosuz baglaniyorsaniz da wifi ye bakabilirsin hatta en alt sol da veri kullanımına tıklayarak detaylı olarak görebilirsiniz
Herhangi bir sorun olduğunda tekrar yazın

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam wifi admin sitesinden sizden başka tanımadık cihaz varmı ona bir bak belki başka birisi sömürüyordur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Telefonlardan falan wifiden çık hocam bazen telefonlar güncelleme falan yapınca ping oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Wifi şifreni değiştir
Kabloyla bağlan
İnternet hız testi yap ona görede olabilir
Kimse wifiye girmesin

En kötü ihtimal Aboneliğini değiştir
Modeminde sıkıntı olmuş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba
Bu olay olduğu zaman Ctrl alt del yapıp üst menüden performans kısmına gelip kablolu bağlantı yapıyorsanız ethernet kısmından ağ kullanımını takip edebilirsiniz hangi program interneti sömürüyor diye kablosuz baglaniyorsaniz da wifi ye bakabilirsin hatta en alt sol da veri kullanımına tıklayarak detaylı olarak görebilirsiniz
Herhangi bir sorun olduğunda tekrar yazın
birkaç dakikadır bakıyorum normalde sorun yok ama birden çıkıyor, ping giriyor ve 1 2 saniyeliğine oyun donuyor
Post automatically merged:

Hocam wifi admin sitesinden sizden başka tanımadık cihaz varmı ona bir bak belki başka birisi sömürüyordur
baktım bizden başka biri yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun? Bağlantı hızın nedir? Ping değerlerini
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden bir kaç kez üstüste deneyerek kontrol eder misin?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun? Bağlantı hızın nedir? Ping değerlerini
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden bir kaç kez üstüste deneyerek kontrol eder misin?
Vodafone
1.
PING 147
DOWNLOAD 11.93
UPLOAD 0.57
2.
PING 36
DOWNLOAD 11.94
UPLOAD 0.59
3.
PING 33
DOWNLOAD 11.76
UPLOAD 0.59
Post automatically merged:

medemini veya kablonun dns balantısı düzelte bilirsin daha iyi perfonmans için bide bilits veya lol skn gibi uygulamalarda ping çıkara bilir
Lol skin tarzı veya blitz gibi uygulamalar kullanmıyorum ve dns ayarları nasıl oluyor bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Wifi ile internet bağlıysa en sağlıklısı rj45 ile kablolu bağlantıdır. Kablolu bağlantıyı denersen belki çözüm olur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlk test ettiğinde pingin yüksek çıkmış mesela bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Kablolu bağlantıyı dener misin birde

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ethernet kablon kontrlol et agını kullanan birileri bir dosya indiriyordur belki yada video atıyordur o yüzden olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
internet sağlayıcını değiştir sorun büyük ihtimal çözülür ama %100 eminsen internetinde sorun olmadığına evinde interneti kullanan diğer kişilerden kaynaklanıyor olabilir onlar da kullandığında pinginin artması normaldir

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Modem arayüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızını düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır.
1633902987746.png

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
reis eth kablosu takmayı dene ve sana tavsiyem belirli adaptörler vardır pc kasalarına takılır internetin sabit bi hızda olması icin pingin dusmez stabil kalır oynarsın rahat.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eski modem ise modem değiştirebilirsin alt yapı olmadığı içinde olabilir yetkili servisi aramanı tavsiye ederim arkada senin haberin olmadan indirme yapabiliyorlar var mı öyle birşey öğrenmiş olursun [son çare pc'ye format]

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Modem arayüzünden Wi-Fi 802.11 b/g/n ayarını 802.11 b/g çekin, indirme hızını düşecektir. Pinginiz stabil ve düşük bir değer olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 76825
Zaten bu şekilde gözüküyordu ama yinede donmalar yaşıyordum durumu şimdilik hallettim gibi son oynadıgım 4 eldir hiç donma olmadı ağ ayarlarından ağı sıfırladım driver booster ile hepsini güncelledikten sonra düzeldi yardımınız için teşekkürler

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...