- Konuyu başlatan
Efsane Üye
En iyisi gitsinler vallaha bak kendi vatandaşını koruyamıyan bi ülke için çaba göstermem bileÜlkede Profesör Doktor muhendis kalmadı Beyin göçü 5 yıldır devam ediyor
En iyisi gitsinler vallaha bak kendi vatandaşını koruyamıyan bi ülke için çaba göstermem bileÜlkede Profesör Doktor muhendis kalmadı Beyin göçü 5 yıldır devam ediyor
biz kendimizde üretiyoruz yanlız sadece dışardan aldıklarımıza bakma suriyeye askeri yığınak yapmamızın sebebi de onlardan korktuğumuz değil büyük bir operasyon gelicek yakında ondan ve birden fazla gözlem noktası inşa etmemizdir sen türk ordusuna güven milletine güven siyasilere güvenme !Savaşta gelişiyormusun ? yanlışın olmasın
Sadece 1 örnek verecem F16 ucagının bir inip kalkması kaç Bin tl biliyormusun
Kaldı ki Şuan Suriyeye türkiye tarihindeki En büyük askeri yıgınak yapılıyor.
Bu yaşananların Gıda YakıT Konaklama vs. Maliyetini bir çıkart . gelişiyormusun geriliyormusun türkiyenin ekonomisi bu tür atraksiyonlara fazla dayanmaz ..
biz kendimizde üretiyoruz yanlız sadece dışardan aldıklarımıza bakma suriyeye askeri yığınak yapmamızın sebebi de onlardan korktuğumuz değil büyük bir operasyon gelicek yakında ondan ve birden fazla gözlem noktası inşa etmemizdir sen türk ordusuna güven milletine güven siyasilere güvenme !
biz kendimizde üretiyoruzda sattıgımız miktarın 50 katını dışarıya veriyoruz?biz kendimizde üretiyoruz yanlız sadece dışardan aldıklarımıza bakma suriyeye askeri yığınak yapmamızın sebebi de onlardan korktuğumuz değil büyük bir operasyon gelicek yakında ondan ve birden fazla gözlem noktası inşa etmemizdir sen türk ordusuna güven milletine güven siyasilere güvenme !
Aynen katılıyorum ben nokta koydum .Arkadaşlar maksat siyaset yapmak değil. abartmayalım birbirimizi kırmayalım değmez..
tmm da baştaki kişi savunma bakanlıgı vb. rte sadece emir verir asıl yapan kişi baştaki komutanlardır.iyide türk ordusunun baş komutanı kim RTE degil midirek siyasi olarak yönetiliyor ordu şuan siyasilere güvenmedigim için orduyada güvenmiyorum baştakiler durdugu sürece
bilim olmadıktan sonra silah fasa fisotürkiye adalet'de düşüyor bilgide bilimde düşüyor, askeri olarak yükseliyoruz silahlar yaptık her geçen gün yapıyoruz üretiyoruz savaşta gelişiyoruz ama saygıda, adalette kaybediyoruz
son attığım yorumdaki osman paşanın sözünü oku orduna güven sen reisbilim olmadıktan sonra silah fasa fiso
sadece orduyla olmaz eğitimde şartson attığım yorumdaki osman paşanın sözünü oku orduna güven sen reis
Aynen bu ülkeye hadım bile riskliİdam gelirse sorun olur çünki basından tutun konuşan herkes idam edilir daha tehlikeli.
idamın gelmez zaten artık imkansız gibi bişey.İdam gelirse sorun olur çünki basından tutun konuşan herkes idam edilir daha tehlikeli.
katılıyorum +1İdam bir çözüm değil arkadaşlar. İdam getirmenin gerikafalılıktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her cinayet işleyeni , hırsızlık yapanı , caddenin ortasında tüfek çıkarıp rastgele sıkanları serbest bırakmasalar idama gerek kalmayacak zaten.