Anne Lütfen Ölme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Savaşta gelişiyormusun ? yanlışın olmasın
Sadece 1 örnek verecem F16 ucagının bir inip kalkması kaç Bin tl biliyormusun
Kaldı ki Şuan Suriyeye türkiye tarihindeki En büyük askeri yıgınak yapılıyor.
Bu yaşananların Gıda YakıT Konaklama vs. Maliyetini bir çıkart . gelişiyormusun geriliyormusun türkiyenin ekonomisi bu tür atraksiyonlara fazla dayanmaz ..
biz kendimizde üretiyoruz yanlız sadece dışardan aldıklarımıza bakma suriyeye askeri yığınak yapmamızın sebebi de onlardan korktuğumuz değil büyük bir operasyon gelicek yakında ondan ve birden fazla gözlem noktası inşa etmemizdir sen türk ordusuna güven milletine güven siyasilere güvenme !

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
biz kendimizde üretiyoruz yanlız sadece dışardan aldıklarımıza bakma suriyeye askeri yığınak yapmamızın sebebi de onlardan korktuğumuz değil büyük bir operasyon gelicek yakında ondan ve birden fazla gözlem noktası inşa etmemizdir sen türk ordusuna güven milletine güven siyasilere güvenme !

iyide türk ordusunun baş komutanı kim RTE degil mi :D direk siyasi olarak yönetiliyor ordu şuan siyasilere güvenmedigim için orduyada güvenmiyorum baştakiler durdugu sürece

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
biz kendimizde üretiyoruzda sattıgımız miktarın 50 katını dışarıya veriyoruz?

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar maksat siyaset yapmak değil. abartmayalım birbirimizi kırmayalım değmez..

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Askerlikten anlayanlar iyi bilirler ki bir ordunun zafer kazanması için sadece asker ve silah yeterli değildir. Dünya askerlik tarihindeki en önemli örnekler de gördüğü gibi büyük askeri zaferler ancak büyük komutanlarla kazanılır - Gazi Osman Paşa / Bakın baştaki adam RTE olsun fark etmez eğer ki ülkeyi yok olmaya sürüklerse Türk Ordusu gereken cevabı verir baştaki adamın yaptığı operasyonlar gayet başarılıydı elbet bir bildikleri vardır ben ancak ve ancak Orduma güvenirim siyasetten sebep siz güzel kardeşlerimle kavga etmeyeceğim iyi geceler beyler allaha emanet olun.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iyide türk ordusunun baş komutanı kim RTE degil mi :D direk siyasi olarak yönetiliyor ordu şuan siyasilere güvenmedigim için orduyada güvenmiyorum baştakiler durdugu sürece
tmm da baştaki kişi savunma bakanlıgı vb. rte sadece emir verir asıl yapan kişi baştaki komutanlardır.
Post automatically merged:

başlıkta yazdığın'Anne lütfen ölme'6 gün önce yasanan cinayet değil mi o?

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
inan Atatürk'ün tüm sözlerini okumuşumdur bu arada Atsız'ın kitaplarını hala okumadıysanız okuyun ozaman orduyla alakalı bir kaç bilgi edinin ozaman şuan okuyup yatacağım bende iyi geceler

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İdam gelirse sorun olur çünki basından tutun konuşan herkes idam edilir daha tehlikeli.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İdam bir çözüm değil arkadaşlar. İdam getirmenin gerikafalılıktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her cinayet işleyeni , hırsızlık yapanı , caddenin ortasında tüfek çıkarıp rastgele sıkanları serbest bırakmasalar idama gerek kalmayacak zaten.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İdam bir çözüm değil arkadaşlar. İdam getirmenin gerikafalılıktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her cinayet işleyeni , hırsızlık yapanı , caddenin ortasında tüfek çıkarıp rastgele sıkanları serbest bırakmasalar idama gerek kalmayacak zaten.
katılıyorum +1

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İşte kıyamet yaklaşıyor. ALLAH hepimizi korusun. (Pardon hepimizi değil bu kadını katledenler gibi aptalları ıslah eylesin hatta ıslah eylemesin başlarına dağ kapatsın.)

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Videoyu gördüğüm an ağlamaya başladım kızın psikolojisini düşünemiyorum ALLAH belanı versin pislik herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...