Onaylı Üye
Hile yapılabilir mi? Yapılabilirse hangi programlar, bir de hangi programlama dilleri öğrenmemiz lazım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ayn çünkü para servera kayıt ediliyor seninde servera ulaşman imkansız gibi bir şeyşunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
imkansız degil tabi mükemmel bir hacker degil isenAyn çünkü para servera kayıt ediliyor seninde servera ulaşman imkansız gibi bir şey
Ben bu arkadaşım mükemmel bir hacker olmadığını bildiğim için imkansız dedimimkansız degil tabi mükemmel bir hacker degil isen
hala kulaniyom oyunlarin icinden geciyoZamanında iAp için LuckyPatcher vardı bir bakmanı tavsiye ederim...
Lucky patcher yeni güncelleme ile satın alan komutunu başarılı bir şekilde yapamıyorOnline oyunlara yapamazsın ama offline olan oyunlara lucky patcher ile yapabilirsin
Yeni güncellemede doğrudur ama ben eski sürümünü kullanmaktayımLucky patcher yeni güncelleme ile satın alan komutunu başarılı bir şekilde yapamıyor
Yada lucy pacther sadece oyun ici satin almayi ucretsiz kiliyo ama bu anti lisans koruma olan oyunlara yapamiyon traffic racer teaffic rider farming sumulatorde ise yariyor ben denedim game guardian da cheat engine mantigi ile calisiyor okut tarat bi daha okut tara value gir tmmAndroid için Game Hac adlı bir program indirebilirsin kullanımını bilmiyorum araştır .
Yada lucy pacther sadece oyun ici satin almayi ucretsiz kiliyo ama bu anti lisans koruma olan oyunlara yapamiyon traffic racer teaffic rider farming sumulatorde ise yariyor ben denedim game guardian da cheat engine mantigi ile calisiyor okut tarat bi daha okut tara value gir tmm
Game guardian işine yarar