Anroid oyunlarda hile nasıl kodlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile yapılabilir mi? Yapılabilirse hangi programlar, bir de hangi programlama dilleri öğrenmemiz lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Android dilini bilmen gerekiyor, program olarak ta Android Studio işine yarayacaktır.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Android için Game Hacker adlı bir program indirebilirsin kullanımını bilmiyorum araştır .

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
şunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
Ayn çünkü para servera kayıt ediliyor seninde servera ulaşman imkansız gibi bir şey

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Zamanında iAp için LuckyPatcher vardı bir bakmanı tavsiye ederim...

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Haci öncelikle bluestactsi indir indirdikten sonra hangi oyuna hile yapcaksan blustaksten lucypatcher diye bi program var oyun ici satin almada acik yonleri buluyo interneten bak yap onerdigim bi program kesinlikle ise yariyor aspalt 9 a sinirsiz altin hilesi yaptim yada game guardian i dene cheat engine en iyisi kulanmasini biliyosan herseyi yaparsin chea tengine ile cheat engine uzmalik alanim
Post automatically merged:

Ben
Zamanında iAp için LuckyPatcher vardı bir bakmanı tavsiye ederim...
hala kulaniyom oyunlarin icinden geciyo

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Lucky Patcher Eski Sürümleri Daha İyi :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Online oyunlara yapamazsın ama offline olan oyunlara lucky patcher ile yapabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Android için Game Hac adlı bir program indirebilirsin kullanımını bilmiyorum araştır .
Yada lucy pacther sadece oyun ici satin almayi ucretsiz kiliyo ama bu anti lisans koruma olan oyunlara yapamiyon traffic racer teaffic rider farming sumulatorde ise yariyor ben denedim game guardian da cheat engine mantigi ile calisiyor okut tarat bi daha okut tara value gir tmm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yada lucy pacther sadece oyun ici satin almayi ucretsiz kiliyo ama bu anti lisans koruma olan oyunlara yapamiyon traffic racer teaffic rider farming sumulatorde ise yariyor ben denedim game guardian da cheat engine mantigi ile calisiyor okut tarat bi daha okut tara value gir tmm

luck patcher eskisi gibi değil satın alma komutunu gerçekleştiremiyor yeni sürümde bu hata geldi şimdi yapmışlarsa bilmem
Post automatically merged:

Game guardian işine yarar

oyunlarda hile yapmak için bir programdır çoğu oyunda oluyor

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Oyun hilesi yapmak için programlama dili öğrenilmez.
Az çok if else biliyorsan ve bir apkyı unpack edebiliyorsan istediğin oyunun hilesini yaparsın
fakat server side işlemlerinde ancak bloklama işlemi yapabilirsin yazma veya silme işlemi yapamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...