Antı ban özelliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar anti ban özelliği için tam olarak gereken bilgileri alabilir miyim?

Ve ne kadar güvenli olduğu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eger bu sitede bir hile kullanacaksan Calısıyor ya da calısmıyor etiketlerine bakarak kullanabilirsin eger dersin ki calısıyor yazısı oldugu halde ban yedim ya hiledeki kullanma uyarılarını dikkate almadın ya da oyuna update geldikten sonra hileyi kullanmıssındır (bunu yapanlar cogunlukta) bu uyarıları dikkate al ve oyun guncellendikten sonra sakın ama sakın hileli oynama en azından bir sure bekle forumda kim oyindan banlanmis kimler ne yapmis die bu kadar k.g

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eger bu sitede bir hile kullanacaksan Calısıyor ya da calısmıyor etiketlerine bakarak kullanabilirsin eger dersin ki calısıyor yazısı oldugu halde ban yedim ya hiledeki kullanma uyarılarını dikkate almadın ya da oyuna update geldikten sonra hileyi kullanmıssındır (bunu yapanlar cogunlukta) bu uyarıları dikkate al ve oyun guncellendikten sonra sakın ama sakın hileli oynama en azından bir sure bekle forumda kim oyindan banlanmis kimler ne yapmis die bu kadar k.g

Dostum çalışıyor da anti ban özelliği açılmıyor o sebebden sordum ve ne kadar güvenlidir sadece esp kullanmak istiyorum ben de aim filan değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...