Antivirüs programı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kaspersky öneririm 360 total da var ama 360 çok yiyor bilgisayarı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kaspersky’dan şaşmadım belki yanına Zemana AntiLogger eklenebilir. Onun dışında indirdiğiniz küçük dosyaları hep virustotal’de tarayıp çalıştırmalısınız. Aynı insan vücudu gibi yediğimize içtiğimize kullandığımız ilacın prospektüsünü okuyorsak , bilgisayar içinde indirdiğimiz programı veya yazılımı araştırıp inceleyip kurulum yapmalıyız ve korsan yazılımdan olabildiğince korunmalıyız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullandığım program olarak mcafee önerebilirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2015 den beri antivirüs kullanmam en iyi antivirüs kendinizsiniz. İlla kurucam diyorsan kaspersky.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selam,
Global mecrada antivirüslerin hangi virüslere karşı etkin olabildiğini gösteren bir değerlendirme sitesi vardı. Harici olarak;

Anti virüs programı seçimi kişiden kişiye değişebilir ve hangi programın en iyi olduğu konusunda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak, genel olarak tavsiye edebileceğim bazı anti virüs programları şunlardır:

1. Kaspersky: Kaspersky, güçlü bir anti virüs programıdır ve birçok kullanıcı tarafından tavsiye edilir. Bu program, etkili bir şekilde virüsleri bulur ve temizler ve aynı zamanda sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
  2. Bitdefender: Bitdefender, başarılı bir anti virüs programıdır ve kullanıcılar tarafından iyi değerlendirilir. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca çok az sistem kaynaklarını kullanır.
  3. ESET: ESET, kullanımı kolay ve etkili bir anti virüs programıdır. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
  4. Norton: Norton, güçlü bir anti virüs programıdır ve birçok kullanıcı tarafından tavsiye edilir. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
Bu programların hepsi kaliteli ve güvenilir anti virüs programlarıdır ve hangisini kullanırsanız kullanın, sisteminizi virüslerden koruma konusunda yardımcı olacaklardır.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
esetnod

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Windows defender bence yeterli diğerli parali zaten

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Paralı olarak Kaspersky özelliklerini de satın aldığında dokunulmazlık sağlıyor diyebilirim.
Parasız olarak Windows Defender iyidir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Genellikle bütün antivirüs programlarını denedim fakat kaspersky in yaptığı tarama gibi diğerleri tarama yapamadı ve gözden kaçırdı o yüzden kaspersky deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2022 yılında tespitlere dayanarak aşağıdaki programlar test edilmiş ve ilk üç aşağıdaki gibidir. Ben kendimi bildim bileli Norton kullanıyorum.

1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    – 2022’nin Genel Olarak En İyi Antivirüs Programı
  2. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    – En İyi Antivirüs Tarama Aracı
  3. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    – En İyi Ücretsiz Antivirüs Programlarından Biri

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
windows defender diğerleri zaten virüs

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
mcaafe kullanıyorum baya iyi
malwarebyte var hocam trojenleri siliyor onu kullanıyorum şuanlık, fps düşüşü olduğu için antimalwareyi kapattım

İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka ben eset kulanıyorum 1 ay ücretsiz lisans veriyor yeni hesap kurunca 10 dakikalık epostayla sürekli böle yapıyorum işime yarıyor ve gayet memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
malwarebytes kullanırım hep virüsleri temizleyip sonra pc den silerim programı pc yi yavaşlatmasın diye

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence yükleme çoğu antivirüs programı bilgisiyarın sürücülerini siliyor daha bügün bir örnegini gördüm

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Malwarebytes rat trojanlari algiliyor. Ama derin temizlik için kaspersky öneririm

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Kaspersky, Bitdefender ve Norton en iyi virüs programlarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...