Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaspersky’dan şaşmadım belki yanına Zemana AntiLogger eklenebilir. Onun dışında indirdiğiniz küçük dosyaları hep virustotal’de tarayıp çalıştırmalısınız. Aynı insan vücudu gibi yediğimize içtiğimize kullandığımız ilacın prospektüsünü okuyorsak , bilgisayar içinde indirdiğimiz programı veya yazılımı araştırıp inceleyip kurulum yapmalıyız ve korsan yazılımdan olabildiğince korunmalıyız.
Selam,
Global mecrada antivirüslerin hangi virüslere karşı etkin olabildiğini gösteren bir değerlendirme sitesi vardı. Harici olarak;
Anti virüs programı seçimi kişiden kişiye değişebilir ve hangi programın en iyi olduğu konusunda fikir ayrılıkları olabilir. Ancak, genel olarak tavsiye edebileceğim bazı anti virüs programları şunlardır:
Kaspersky: Kaspersky, güçlü bir anti virüs programıdır ve birçok kullanıcı tarafından tavsiye edilir. Bu program, etkili bir şekilde virüsleri bulur ve temizler ve aynı zamanda sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
Bitdefender: Bitdefender, başarılı bir anti virüs programıdır ve kullanıcılar tarafından iyi değerlendirilir. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca çok az sistem kaynaklarını kullanır.
ESET: ESET, kullanımı kolay ve etkili bir anti virüs programıdır. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
Norton: Norton, güçlü bir anti virüs programıdır ve birçok kullanıcı tarafından tavsiye edilir. Bu program, virüsleri tespit etme ve temizleme konusunda çok başarılıdır ve ayrıca sisteminizi zararlı yazılımlardan korur.
Bu programların hepsi kaliteli ve güvenilir anti virüs programlarıdır ve hangisini kullanırsanız kullanın, sisteminizi virüslerden koruma konusunda yardımcı olacaklardır.
Genellikle bütün antivirüs programlarını denedim fakat kaspersky in yaptığı tarama gibi diğerleri tarama yapamadı ve gözden kaçırdı o yüzden kaspersky deneyebilirsin.
Kanka ben eset kulanıyorum 1 ay ücretsiz lisans veriyor yeni hesap kurunca 10 dakikalık epostayla sürekli böle yapıyorum işime yarıyor ve gayet memnunum