peki teşekkürler , fps ye etkiliyor mu?Oyuna girdiğin vakitlerde defenderi kapat gitsin. Daha sonra açarsın
Hayır Fps i etkilemiyor, yanından bile geçmiyorpeki teşekkürler , fps ye etkiliyor mu?
pubg lite hilesi için 300 yorum gibi bi mevzu var bilgin varsa yardımcı olabilir misin teşekkürler yorumun içinayarlardan devre dışı bıraka bilirsin
300 yorum seçkin üye olursan hileyi kullana bilirsinpubg lite hilesi için 300 yorum gibi bi mevzu var bilgin varsa yardımcı olabilir misin teşekkürler yorumun için
neden ? fikirlerini paylaşırsan memnun olurumbence hiç kulanma
peki kaç yorum veya mesaj attığımın sayısını nerden görebilirim teşekkürler300 yorum seçkin üye olursan hileyi kullana bilirsin
anladım teşekkürle peki pc ye virüs girme olasılığı nedir ?hileyi kullanacağın zaman antivirüsü kapatman gerek
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/anladım teşekkürle peki pc ye virüs girme olasılığı nedir ?
bu siteden indirirsen sıkıntı olmaz bilmediğin siteden youtubeden indirirsen sıkıntıanladım teşekkürle peki pc ye virüs girme olasılığı nedir ?