6 Nis 2020 #1 Raiden_TR R Seçkin Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 28 Ödüller 2 Yaş 33 6 HİZMET YILI bu anti virüsü hile açtıkdan sonra engellemenin bir yolu veya herhangi bir yolu yokmu fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
bu anti virüsü hile açtıkdan sonra engellemenin bir yolu veya herhangi bir yolu yokmu fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Çözüm G G gevzeq 6 Nis 2020 kardeşim bence antivirüs kullanma defender yeter ordan anlık korumayı kapatıp keyfine bakabilirsin
7 Nis 2020 Konuyu başlatan #21 Raiden_TR R Seçkin Üye Katılım 25 Tem 2019 Mesajlar 328 Tepki puanı 28 Ödüller 2 Yaş 33 6 HİZMET YILI EfekanReis28' Alıntı: Avast kullanıyorsan çok kanser bir uygulama direk sil devre dışı bıraksan bıle engelliyor Genişletmek için tıklayın ... yok kullanmıyorum avast bi ara pc ye yüklenmiş nasıl yüklenmiş bilmiyorum kaldırmakla 1 saat uğraşdım o derece kanser bir program dediğin gibi katılıyorum bu konuda sana Oyla 0 Olumsuz oyla
EfekanReis28' Alıntı: Avast kullanıyorsan çok kanser bir uygulama direk sil devre dışı bıraksan bıle engelliyor Genişletmek için tıklayın ... yok kullanmıyorum avast bi ara pc ye yüklenmiş nasıl yüklenmiş bilmiyorum kaldırmakla 1 saat uğraşdım o derece kanser bir program dediğin gibi katılıyorum bu konuda sana