Apex ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Beyler Monitörüm 17" 75hz oyuna girince tablet gibi oynuyorum alt ve üst pencere karanlık ortada oyun dönüyor bunu nasıl tam ekran oynayabilirim

GrimmyGrimzz
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I think you need to adjust the resolution. go to settings -> video -> Display Mode -> Select full screen

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Nvidia ekran kartı olanlar için anlatıcam amd kullananlar kendilerine göre uyarlasınlar.

Nvidia denetim masasından çözünürlüğümüzü ayarlıyalım ÖRNEK 1440x1080
Daha sonra oyunun videosetting kısmına gidelim "C:\Users\[USER]\Saved Games\Respawn\Apex\local" Burdada çözünürlüğümüzü ayarlıyacağız kaydedip "salt okunur" işaretleyin. Ve oyunun başlatma seçeneklerine bu konu atayın +mat_letterbox_aspect_goal 0 +mat_letterbox_aspect_threshold 0 +building_cubemaps "1"
Daha sonra oyunu başlatın ve "Launch" kısmına gelince tıklamadan önce alt enter yaprak önce pencereli ekrana tekrar alt enter yaparak tam ekran boyutuna alarak launch tuşuna basın iyi oyunlar.
Not: Alt enter olayını her oyuna yeniden girişinizde yapmanız gerekiyor.

Grafikler böyle gözükmeyecek sadece çözünürlük!

2.png

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ekran kartın Nvidia mı yoksa AMD mi? Panelden oyun ayarlarını geçersiz kılıp tam ekran olarak ayarlaman lazım.
nasıl yapabilirim bi bilgin var mı
Post automatically merged:

Nvidia denetim masası ölçrklendirme ayarları
amd kullanıyorum
Post automatically merged:

Kanka ekran akrtın nvidia mı amd mı ona göre bir bilgi vereyim
amd

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ekran kartı modelinize bağlı olarak AMD Software indirdiğinizde ölçeklendirmeleri düzeltiyor, yüklü değilse yükleyin tekrar dönüş yaparsınız.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ekran kartı ölçeklendirmeden yapabilirsin ama bence senin sorunun monitörün altındaki tuşlardan ölçeklendirme ile alakalı. oradaki ölçeklendirme tuşu olur (eğer sende varsa) ona basarak görüntüyü istediğin şekle sokman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...