merhaba apex legends ta yeni hesap açıp hileli oynamak istiyorum ama bi tane para yatırdığım ana hesabım var hwid ban yersem normal hesabımda ban yermi ? kısaca hwid ban yediğimde tüm giriş yaptığım hesaplarmı banlanır ?
merhaba apex legends ta yeni hesap açıp hileli oynamak istiyorum ama bi tane para yatırdığım ana hesabım var hwid ban yersem normal hesabımda ban yermi ? kısaca hwid ban yediğimde tüm giriş yaptığım hesaplarmı banlanır ?
Hayır, örnek hileyi x hesabında açtınız ve banlandınız.
Eğer banınız hwid ise ban yedikten sonra girdiğiniz her hesap otomatik banlanır.
Ama hilesiz bir şekilde önceden girdiğiniz hesaplar banlanmaz.
Hwid ban, ban yenildikten sonra aynı cihaz üzerinden giriş yapacağın hesapları banlar. Eskiden giriş yaptığın hesaplarda bir sorun yaşamazsın. İyi forumlarç
Hwid yediğinde senin pc no takibe alınır banlandıktan sonra ana hesabınla hilesiz girsen sıkıntı olmaz.
Rep yediğin zaman Hwıd yediysen ilk öncelik senin hesaba bakarlar, hile yine kullanıyor mu diye.Kullanıyorsan hemen banlarlar.
EEE aga steam dan yukleyip ban yesek steam hesabı deişsek olmuyormu mesela csgo gibi ban yedikten sonra hesap deiştirioz oluyor buda steamya bundada olmuyormu ona gore hile açacamda apexde