Bypass ı yokmuEac baya güçlü bir anti-hiledir. Şuanda bypassı yoktur. Paladins,Apex Legends gibi oyunlar kendini sağlama almışlar![]()
Bedava bypass varmı bilmiyorum ama para ile satılan bir sürü apex hilesi var ve bunlar da bypass yapılarak kodlanıyor şu anda bypass ı yoktur demişsin free olarak bilmiyorum ücret olarak var.Bypassın varsa paylaş ozaman kardeşim adam sormuş?
Türk yazılımcılar coderlar zaten bu konuda çok çok gelişmiş değil genellikle b.e eac hilelerini yabancılar yapıp satıyorapex de hile yapan türk kimse göremedim. Bu hile yapmak için nereden başlamak gerekir önce onların güvenliklerini veya hangi kodlrala kodlandığınımı öğrenmek gerekir
Türk yazılımcılar coderlar zaten bu konuda çok çok gelişmiş değil genellikle b.e eac hilelerini yabancılar yapıp satıyor
benim bypassıyla hilesini oynayan tanıdıgım birsürü adam var hepside türk? ama paylaşmıyorlar çünkü fix yiyecekBypassın varsa paylaş ozaman kardeşim adam sormuş?
Bedava bypass varmı bilmiyorum ama para ile satılan bir sürü apex hilesi var ve bunlar da bypass yapılarak kodlanıyor şu anda bypass ı yoktur demişsin free olarak bilmiyorum ücret olarak var.
Post automatically merged:
Sonuçta iki işlemde de adreslere erişiyorsun aynı kapıya çıkıyor.Her hile yapımcısı bypass yapıyor diye bir olay yok, bazı durumlarda bypass yapmadan bir driver ile oyunun adreslerine erişim sağlayabiliyorsun.
Sonuçta iki işlemde de adreslere erişiyorsun aynı kapıya çıkıyor.
Haklısın ama driver detect olursa da başka driver açığı bulmak zor.Sonuç aynı fakat gittiğin yol farklı, bypass fix yese bile driverin dedect olması o kadar kolay değil.