Apex hilesi kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eac baya güçlü bir anti-hiledir. Şuanda bypassı yoktur. Paladins,Apex Legends gibi oyunlar kendini sağlama almışlar:D

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bypassın varsa paylaş ozaman kardeşim adam sormuş?
Bedava bypass varmı bilmiyorum ama para ile satılan bir sürü apex hilesi var ve bunlar da bypass yapılarak kodlanıyor şu anda bypass ı yoktur demişsin free olarak bilmiyorum ücret olarak var.
Post automatically merged:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben free bahsetmiştim zaten her oyunun paralı hilesi vardır.

Üye
8 HİZMET YILI
apex de hile yapan türk kimse göremedim. Bu hile yapmak için nereden başlamak gerekir önce onların güvenliklerini veya hangi kodlrala kodlandığınımı öğrenmek gerekir

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
apex de hile yapan türk kimse göremedim. Bu hile yapmak için nereden başlamak gerekir önce onların güvenliklerini veya hangi kodlrala kodlandığınımı öğrenmek gerekir
Türk yazılımcılar coderlar zaten bu konuda çok çok gelişmiş değil genellikle b.e eac hilelerini yabancılar yapıp satıyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
burda kımse yardımcı olmaz sana x3 dersen herkes olur ama be de eac de oyunlar p2w den cıktı deyıp hıleyı kaldırıverirler:mum::thinkie::brainfree:

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama kullanmadığınız bir USB alıp hilenizi o USB üzerinden bazı yöntemlerle injectlerseniz EAC nin yakalayamadığını görmüştüm. İllaki bir süre sonra banlanırsınız.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bedava bypass varmı bilmiyorum ama para ile satılan bir sürü apex hilesi var ve bunlar da bypass yapılarak kodlanıyor şu anda bypass ı yoktur demişsin free olarak bilmiyorum ücret olarak var.
Post automatically merged:

Her hile yapımcısı bypass yapıyor diye bir olay yok, bazı durumlarda bypass yapmadan bir driver ile oyunun adreslerine erişim sağlayabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...