benimde tam ekran 16:9 1920x1080 ama 1600x900 ve daha aşağısına alsam bile 2-3 fps farkı oluyor sadecebende aynı sıkıntı vardı ekran modunu Tam ekran yaptım ardından 16:10 1450:900 kullanıyorum ve ramda 4 gb ye ayarladım sıkıntı yok şuan bende
son zamanlarda pek bir şey indirmedim hile vs. kullanmıyorum zaten arka planda nvidia ve sistem uygulamaları var stabil olarak 40-50 arası gidip geliyor cpu değeriindirdiğin programlar sebep oluyor olabilir. Bilgisayar boştayken cpu gpu ve bellek kullanımını incele yüksek olduğunu görürsen hidden btc mining yapıyorlardır. Bir format et kullandığın hile tarzı 3. parti programları güvendiğin siteler dışında indirip açma
evet zaten 1920x1080 olarak oynuyordum 80-100 fps arası gidiyordu gayette akıcıydı ama ne olduysa şu 2 günde şimdi fps 35-80 arası çıkıyor ama 80 bile olsa felaket derece de kasıyorEkranın ve oyunun çözünürlük ayarlarını eşitlemeyi denedinmi
doğru diyorsun ben bi fanları temizliyeyim macunu da alınca hallederim artık teşekkürlerO zaman yapacağın şey fanlarını temizleyip macun yenilemek kral aniden olduysa düşüş eskiden iyi performans alıyorsan sebebi macun kuruması ve işlkemci ve ekran kartının soğuyamamasıdır
1024 x 764 yap ekranı sorunu büyük ölçüde çözersinfps sıkıntısı var bende 60 alıyorum 25 15 nolmuş bilmiyorum
Problem gene çözülmezse bir sonraki yapacağın şey hdd yi taramak olsun oyun dosyaları badsactor e denk geldiyse takılma fps drop yapabilir.doğru diyorsun ben bi fanları temizliyeyim macunu da alınca hallederim artık teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?