Apex Legends Hack : Dword Hack

Güncelleniyor Apex Legends Hack : Dword Hack

İndirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
siteye 6 yıldır kayıtlıyım indiremiyorum yok onaylı üye olman lazım falan saçma yani
Post automatically merged:

onaylı üye olmadanda indirebilseydik keşke

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
now i can rank up

thanks for this.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bu hileyi kullandigimizda yasaklama alirmiyiz alirsakta sizce bu nekadar surer?

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
siteye 6 yıldır kayıtlıyım indiremiyorum yok onaylı üye olman lazım falan saçma yani

onaylı üye olmadanda indirebilseydik keşke
kanka alt tarafı 60 mesaj atıcan üşenme da o kadar , ve ayrıca onaylı üye yapmalarının sebebi gıcıklık yada farklı bişey olsun diye değil .
hileyi onaylı üyeden çekerlerse ve herkese ücretsiz olursa bu hile 1-2 günde kolay bir şekilde fixlenir ve herkes ban yer .
örnek vericek olursak valorant hilesinde ultra üye isteniyor çünkü hile daha zor fixlensin diye , umarım anlatabilmişimdir

bu hileyi kullandigimizda yasaklama alirmiyiz alirsakta sizce bu nekadar surer?
knk ben kullanıyorum bu hileyi 1-2 gün belkide 3 gün oldu , hesabı 15 lvl e kadar getirdim şuan bi ban yemedim açıkcası . ama hile fixlenirse , hesabın kalıcı olarak ban yer ve büyük ihtimalle hwid ban atarlar . apexde hwid ban varmı bilmiyorum ama (süreli cihaz banı).

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka alt tarafı 60 mesaj atıcan üşenme da o kadar , ve ayrıca onaylı üye yapmalarının sebebi gıcıklık yada farklı bişey olsun diye değil .
hileyi onaylı üyeden çekerlerse ve herkese ücretsiz olursa bu hile 1-2 günde kolay bir şekilde fixlenir ve herkes ban yer .
örnek vericek olursak valorant hilesinde ultra üye isteniyor çünkü hile daha zor fixlensin diye , umarım anlatabilmişimdir

knk ben kullanıyorum bu hileyi 1-2 gün belkide 3 gün oldu , hesabı 15 lvl e kadar getirdim şuan bi ban yemedim açıkcası . ama hile fixlenirse , hesabın kalıcı olarak ban yer ve büyük ihtimalle hwid ban atarlar . apexde hwid ban varmı bilmiyorum ama (süreli cihaz banı).
hwid ban oldugunu duymustum. yemesek ban iyi ya surekli kullanabilecegimiz bisey olsa keske

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kanka değişiyo belli etmemeye çalışıyorum bazen 7 bazen 15 bazen 3 değişiyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban atma riski kaçç main hesap kullanılır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...