Üye
ban riski varmı
Hocam şu an çalışıyor mu? Hata veriyordu.Ellerine sağlık gayet güzel![]()
Akşam çalışıyordu sıkıntı olunca güncelleme atıyor arkadaş hızlı şekilde dün gece çalışmıyordu saat 2 civarı atmıştı güncellemeHocam şu an çalışıyor mu? Hata veriyordu.
kanka alt tarafı 60 mesaj atıcan üşenme da o kadar , ve ayrıca onaylı üye yapmalarının sebebi gıcıklık yada farklı bişey olsun diye değil .siteye 6 yıldır kayıtlıyım indiremiyorum yok onaylı üye olman lazım falan saçma yani
Post automatically merged:
onaylı üye olmadanda indirebilseydik keşke
knk ben kullanıyorum bu hileyi 1-2 gün belkide 3 gün oldu , hesabı 15 lvl e kadar getirdim şuan bi ban yemedim açıkcası . ama hile fixlenirse , hesabın kalıcı olarak ban yer ve büyük ihtimalle hwid ban atarlar . apexde hwid ban varmı bilmiyorum ama (süreli cihaz banı).bu hileyi kullandigimizda yasaklama alirmiyiz alirsakta sizce bu nekadar surer?
hwid ban oldugunu duymustum. yemesek ban iyi ya surekli kullanabilecegimiz bisey olsa keskekanka alt tarafı 60 mesaj atıcan üşenme da o kadar , ve ayrıca onaylı üye yapmalarının sebebi gıcıklık yada farklı bişey olsun diye değil .
hileyi onaylı üyeden çekerlerse ve herkese ücretsiz olursa bu hile 1-2 günde kolay bir şekilde fixlenir ve herkes ban yer .
örnek vericek olursak valorant hilesinde ultra üye isteniyor çünkü hile daha zor fixlensin diye , umarım anlatabilmişimdir
Post automatically merged:
knk ben kullanıyorum bu hileyi 1-2 gün belkide 3 gün oldu , hesabı 15 lvl e kadar getirdim şuan bi ban yemedim açıkcası . ama hile fixlenirse , hesabın kalıcı olarak ban yer ve büyük ihtimalle hwid ban atarlar . apexde hwid ban varmı bilmiyorum ama (süreli cihaz banı).
knk ben şuan kullanıyom halen yemedim ban yakında ranked girmeye bile başlicam leveli kasıyom şuanhwid ban oldugunu duymustum. yemesek ban iyi ya surekli kullanabilecegimiz bisey olsa keske
nasil iyimi peki kill alabiliyormusun cokknk ben şuan kullanıyom halen yemedim ban yakında ranked girmeye bile başlicam leveli kasıyom şuan
25 level oldum daha ban atmadıban atma riski kaçç main hesap kullanılır mı