Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni gelecek güncelleme ile hile hâlâ yakalanmadan kalır mı?
Şu an hiç denemedim deneyen arkadaşlar ban durumu nasıl acaba kaç maçta banlanıyorsun veya banlanıyor musun?
Banlanıp banlanmamak senin elinde. Yeni açılan bir hesap ile çok adam vurursan çok report yiyip aynı gün içinde banlanabiliyorsun, ama legit bir şekilde oynarsan uzun süreli oynarsın. Şahsen o kadar fazla oynamama rağmen dia'ya kadar çıktım, hesap hala aktif olarak duruyor.
yeni gelicek güncellemeden sonra 1-2 gün kullanmamanı tavsiye ederim çünkü yapımcıların farketmesi zaman alabilir yeni gelicek güncellemede fixlenedebilir fixlenmeyedebilir bu belli olmaz
Yeni gelecek güncelleme ile hile hâlâ yakalanmadan kalır mı?
Şu an hiç denemedim deneyen arkadaşlar ban durumu nasıl acaba kaç maçta banlanıyorsun veya banlanıyor musun?
Selamlar update geldiği zaman hileninde güncellenmesi gerek o yüzden hile güncelleme yapılana kadar hilesiz oynarsin ban konusuna gelecek olursam tamamen senin oynayisina bagli
Her oyun gibi Report yerseniz yapımcıların gözüne batarsınız Her hile gibi oyun güncellendiğinde hileyi 1 2 gün içinde kullanmayın tamamen hile güncel olduktan sonra ise legit bir şekilde oynarsanız sorun olmayacaktır
Valo hilesinden örnek gideyim hile fix değil banlatmıyor ama report yersen gidicisin ona göre