Apex Legends hilesinin durumu nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar Apex Legends indirdim dün ama daha oynamadim başlasam mı onuda bilmiyorum acaba icinde hile durumu nasil güzel oyunmu oynanirmi tavsiye verirmisiniz teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Baya güzel oyun hile durumu yok ben 2 yıldır oynuyorum hile ile karşılaştığımı hatırlamıyorum varsa da abartılı bir şey görmedim.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
TR: Merhaba arkadaslar Apex Legends indirdim dün ama daha oynamadim başlasam mı onuda bilmiyorum acaba icinde hile durumu nasil güzel oyunmu oynanirmi tavsiye verirmisiniz teşekkürler.

ENG : Hello friends, I downloaded Apex Legends yesterday but I haven't played it yet, I don't know if I should start.
güzel oyun ama zamanını güzelce vermen gerek ve hile durumunu sorarsan rastlamadım eğer sitedekini mersk ediyorsan sadece wallhack var ve oda yetiyo yeterince

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, rank sisteminde master eloyum diamond üstü herkeste cronus zen adlı hile var bunu bilerek başla. Cronus zen dediğimiz mouse veya konsola takılan bir parça no recoil ve aim destek sağlıyor ve baya bir avantajı oluyor . İyi oyunlar ^^

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
güzel istersen başla sitete de hilesi var

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Apexde hile kullanmanızı tercih etmem adamların çok iyi hile sistemi var ban yiyebilirsiniz arkadaslar

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sadece whs i var kanka fena degıl

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence başlamalısın en azından deneyim olur

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun hızlı akıyor hile durumu ise 3 4 maçta 1 ben rastlıyorum tabi bu şansa bağlı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
güzel oyun kanka ama hile var çok hilesiz oynanmaz ya

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam benimde internetim yavaş olduğu için o topa hiç girmedim hileyi deneyip oynadığında bilgilendirir misin sarıyorsa bende başlcıam

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun baya güzel ancak baya hızlı olman lazım alışman biraz sürebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fazla oyuncuya sahip değil artık oynanmıyor ve hilelerde artış var

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyun baya güzel ve akıcı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar Apex Legends indirdim dün ama daha oynamadim başlasam mı onuda bilmiyorum acaba icinde hile durumu nasil güzel oyunmu oynanirmi tavsiye verirmisiniz teşekkürler.
bin saate yakın apex legends oynadım sana tecrübelerimden biraz bahsedeyim hile durumu çok az milyonda bir oda 1-2 oyunluk hile kullanabilir hemen ban yer oyuna gelecek olursak oyun göründüğünden daha hızlı bir oyun sürekli hareket etmen gerek daha hareketli olmak için youtubeda movement guide videoları var onları izlemeni öneririm eğer aim in orta veya düşük iste sürekli oyun oynayıp sürekli aim çalışman gerekecek oyunun eşlerştirme sistemi biraz kötü olduğu için seni 10 15 leveldan sonra aimi çok iyi olan oyuncularla karşılaştıracak dediğim gibi oyun tamamen aim ve hareketlilik üzerine kurulu bir oyun bu ikisinde iyi olursan oyun daha zevkli olur ha birde kendine türk bir duo bulman lazım çünkü rastgele gelen takım arkadaşları yabancı oluyo ve çoğu toxic tipler aklına takılan soru olursa apex ile ilgili sana yardımcı olabilirim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bin saate yakın apex legends oynadım sana tecrübelerimden biraz bahsedeyim hile durumu çok az milyonda bir oda 1-2 oyunluk hile kullanabilir hemen ban yer oyuna gelecek olursak oyun göründüğünden daha hızlı bir oyun sürekli hareket etmen gerek daha hareketli olmak için youtubeda movement guide videoları var onları izlemeni öneririm eğer aim in orta veya düşük iste sürekli oyun oynayıp sürekli aim çalışman gerekecek oyunun eşlerştirme sistemi biraz kötü olduğu için seni 10 15 leveldan sonra aimi çok iyi olan oyuncularla karşılaştıracak dediğim gibi oyun tamamen aim ve hareketlilik üzerine kurulu bir oyun bu ikisinde iyi olursan oyun daha zevkli olur ha birde kendine türk bir duo bulman lazım çünkü rastgele gelen takım arkadaşları yabancı oluyo ve çoğu toxic tipler aklına takılan soru olursa apex ile ilgili sana yardımcı olabilirim.
ty kankam aklima takilan olursa muhakkak donüs sağlayacagim

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hile gayet iyi ama ban riski yüksek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...