Çözüldü Apex Legends hilesinde mouse oynatınca görüntü pikselleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açınca mouse oynattıgımda görüntü pixel pixel oluyor sebebini bir türlü anlayamadım. Fikri olan var mıdır ?

Çözüm
dostum konu dışı ama hileyi nasıl açtın bende mavi ekran veriyor ya bir türlü bılamadım çözümnü
hileyi art arda injectlerseniz sürekli mavi ekran yersiniz önce discord odasına girip arayüzün çalıştığına emin olun ardından aramaya exploit protection yazıp kapatın, hileyi injectleyip oyunu açın ( eğer discord odasından çıkarsanız hile menünüz kapanır bir daha açamazsınız) hile bugda kalırsa pcnizi restartlayıp tekrardan deneyin aksi takdirde mavi ekran yersiniz
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reis, başlığı okuyunca bi gülme tuttu, fakat cidden hiç karşılaşan oldumu bilmiyorum bende anlamadım, yöneteci olarak çalıştırmayı denermisiniz? veya, sistem dosyalarını doğrulamayı

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
driverların güncelmi oyun için gerekli programlar felan tamı kontrol et insanın aklına direk bunlar geliyo

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum konu dışı ama hileyi nasıl açtın bende mavi ekran veriyor ya bir türlü bılamadım çözümnü
hileyi art arda injectlerseniz sürekli mavi ekran yersiniz önce discord odasına girip arayüzün çalıştığına emin olun ardından aramaya exploit protection yazıp kapatın, hileyi injectleyip oyunu açın ( eğer discord odasından çıkarsanız hile menünüz kapanır bir daha açamazsınız) hile bugda kalırsa pcnizi restartlayıp tekrardan deneyin aksi takdirde mavi ekran yersiniz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...