Bu oyun aimden çok movemente bakıyor aiminiz ne kadar iyi olursa olsun karşıda normal aimde fakat iyi movemente sahip biri varsa vurmanız imkansız neredeyse zaten çok hareketli insanlar kendilerini belli ediyor oyunda
Hocam azda olsa biraz sıkıntı çektiriyo tr serveri olsaydı keşke :/64 ticket sunucular nasıl zevk veriyor mu oyun
teşekkürler.teşekkürler iyi rehber
teşekkürler ilerleyen zamanlar da neden olmasın.Taktikleri bir bir okudum gayet güzel apex legend hack ile legit oynama fps optimizasyon oyun içi ayarlar içinde konu açarsan sevinirim
Kesinlikle doğru yeni başlayanlara rehber olduğu için bunları yapmadım ama ileri seviye taktiklerde bunları verebiliriz. hatta aim lab gibi yerlerde nasıl çalışılır o bile gösterilebilir.40 bin kili olan ve apex predetor olan biri olarak söylüyorum . İyi oynamak istiyorsanız :
1-) Aim çalışın
2-) Haritaları iyi öğrenin . Rakiplerinizin nerden girip nerden çıkacağını takip edin .
3-) Karakterleri ve skillerini öğrenin .
4-) Apex hızlı bir oyun siz de oyuna adapte olup hızlı olmanız gerek . Movement guide videoları var izleyip öğrenin .
4 madde de iyi olan birinin kötü oynama ihtimali yok iyi forumlar .
kesinlikle öyleBu oyun aimden çok movemente bakıyor aiminiz ne kadar iyi olursa olsun karşıda normal aimde fakat iyi movemente sahip biri varsa vurmanız imkansız neredeyse zaten çok hareketli insanlar kendilerini belli ediyor oyunda
hahah buna sevindimsayende 2 win aldim tsk
kesinlikle.Arkadaşlar demiş zaten bir kaç silah dışında oyundaki silahlarda sekme olayı çok az neredeyse sadece hareketlerin hızlı olması gerekli o kadar
Digital vibrance var Nvdia denetim masasında resim ayarı var ordan dijital vibrance'ı yükselt sorunun çözülür.beni sinir eden olay binalarla insanların aynı gözüküyor olması yani oyunda bir oyuncuyu görmek inanın çok zor bunun çözümü nedir adamlar beni 500 metre öteden görüyor ben anca ses kastığım zaman üst kattaki adamı duyup ona göre hareket ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?