Apex Legends Oyun Kazanma Taktikleri [Yeni Başlayanlar için ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güzel rehber, karakterlere de değinilebilir.
Bu oyun aimden çok movemente bakıyor aiminiz ne kadar iyi olursa olsun karşıda normal aimde fakat iyi movemente sahip biri varsa vurmanız imkansız neredeyse zaten çok hareketli insanlar kendilerini belli ediyor oyunda :D

Wraith'in Naruto karakterleri gibi koşması beni bitiriyor. :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkürler emeğine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben taktik maktik yalan fazla oynayıp ezberlersen doru yerleri yavaş yavaş iyi oynamaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar demiş zaten bir kaç silah dışında oyundaki silahlarda sekme olayı çok az neredeyse sadece hareketlerin hızlı olması gerekli o kadar

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yeni başlayanlar evo oynasa adha güzel yerlere gelebilir bence

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
teşekkürler iyi rehber
teşekkürler.
Taktikleri bir bir okudum gayet güzel apex legend hack ile legit oynama fps optimizasyon oyun içi ayarlar içinde konu açarsan sevinirim :)
teşekkürler ilerleyen zamanlar da neden olmasın.
40 bin kili olan ve apex predetor olan biri olarak söylüyorum . İyi oynamak istiyorsanız :
1-) Aim çalışın
2-) Haritaları iyi öğrenin . Rakiplerinizin nerden girip nerden çıkacağını takip edin .
3-) Karakterleri ve skillerini öğrenin .
4-) Apex hızlı bir oyun siz de oyuna adapte olup hızlı olmanız gerek . Movement guide videoları var izleyip öğrenin .

4 madde de iyi olan birinin kötü oynama ihtimali yok iyi forumlar .
Kesinlikle doğru yeni başlayanlara rehber olduğu için bunları yapmadım ama ileri seviye taktiklerde bunları verebiliriz. hatta aim lab gibi yerlerde nasıl çalışılır o bile gösterilebilir.
Post automatically merged:

Bu oyun aimden çok movemente bakıyor aiminiz ne kadar iyi olursa olsun karşıda normal aimde fakat iyi movemente sahip biri varsa vurmanız imkansız neredeyse zaten çok hareketli insanlar kendilerini belli ediyor oyunda :D
kesinlikle öyle :D
Post automatically merged:

sayende 2 win aldim tsk
hahah buna sevindim :D
Arkadaşlar demiş zaten bir kaç silah dışında oyundaki silahlarda sekme olayı çok az neredeyse sadece hareketlerin hızlı olması gerekli o kadar
kesinlikle.

Üye
5 HİZMET YILI
Gerçekten oynamak istedim ama maalesef bilgisayarımda çalışmıyor

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mantıklı taktikler bilgiler için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beni sinir eden olay binalarla insanların aynı gözüküyor olması yani oyunda bir oyuncuyu görmek inanın çok zor bunun çözümü nedir adamlar beni 500 metre öteden görüyor ben anca ses kastığım zaman üst kattaki adamı duyup ona göre hareket ediyorum

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beni sinir eden olay binalarla insanların aynı gözüküyor olması yani oyunda bir oyuncuyu görmek inanın çok zor bunun çözümü nedir adamlar beni 500 metre öteden görüyor ben anca ses kastığım zaman üst kattaki adamı duyup ona göre hareket ediyorum
Digital vibrance var Nvdia denetim masasında resim ayarı var ordan dijital vibrance'ı yükselt sorunun çözülür.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hope I can improve after reading this. Thanks!

Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yeni başlayan insanlar için gayet yararlı bir rehber olmuş. Neredeyse eksik bilgi yok denebilir. Ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...