Çözüldü Apex Legends Status: 0xC0000365 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar sitedeki diğer hileler sorunsuz şekilde çalışıyor fakat Apex Legends oyununda Status: 0xC0000365 hatası alıyorum.Vanguard defender her şey kapalı nedeni ne olabilir?

Çözüm
Merhabalar

Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hayır, bu hata antivirüs veya vanguard gibi bir şey açıkken geliyor, hepsini kaldırmayı ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin ve ardından hileyi tekrar açmayı deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...