Apex Legends ücretli hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
özel mesaj at bana benim kullandığım hileyi söyleyeyim 2 haftadır oynuyorum rankım plat ban yok beraber oynayalım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kral baktim btgye sadece kripto ile odeme yapabilirim dogru mudur
hayır europe yazan yerden türkiye kartlarıyla ödeyebilrsiniz ben bugün 1 günlük almayı planlıyorum sizede haber ederim hilenin nasıl olduğunu

Hileye para vermek saçma geliyor bana
özel mesaj at bana benim kullandığım hileyi söyleyeyim 2 haftadır oynuyorum rankım plat ban yok beraber oynayalım
ustam direk yazsan buraya bizide bilgilendirsen

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hayır europe yazan yerden türkiye kartlarıyla ödeyebilrsiniz ben bugün 1 günlük almayı planlıyorum sizede haber ederim hilenin nasıl olduğunu

ustam direk yazsan buraya bizide bilgilendirsen
btg kötü hocam maalesef denedim 1 günlük satın aldım. fps düşüşü yapıyor ve bazen yükleniyor bazen yüklenmiyor. net bir hile değil yani hiç sevmedim. 2 dolar boşa gitti kısacası.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
btg kötü hocam maalesef denedim 1 günlük satın aldım. fps düşüşü yapıyor ve bazen yükleniyor bazen yüklenmiyor. net bir hile değil yani hiç sevmedim. 2 dolar boşa gitti kısacası.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdaki siteden aldık arkadaşla. Hile baya güzel fakat update edilmemiş durumda. Aynı parası BTG ile. Hem de spoofer ile birlikte kullanılabiliyor. Birkaç gün içinde aktif olacağı söyleniyo. Satın alabilirsin güncellenince.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdaki siteden aldık arkadaşla. Hile baya güzel fakat update edilmemiş durumda. Aynı parası BTG ile. Hem de spoofer ile birlikte kullanılabiliyor. Birkaç gün içinde aktif olacağı söyleniyo. Satın alabilirsin güncellenince.
nasıl yüklediniz. usb yüklemesi vs diyor ama kurulum için videoları vs var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benim önerim şuan 60 levelim apexte gold 1 rankındayım ve hepsini hile çıktım kullandığım hile btg daha ban yemedim eğer yersem söylerim yaklaşık 3 haftadır oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çoğu kişi cola'yı kullanıyor istersen göz gezdirebilirsin beğenebilirsin onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...