Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
:yazı:

Google asistan özellikli bir akıllı hoparlöre sahipseniz şanslısınız diyebilirim. Google asistan özellikli hoparlöre sahip olanlar için, Google'dan bir sürpriz var. Google Nest ve diğer asistan özellikli akıllı hoparlör ve ekran sahiplerinin en sevdikleri müziklerin Apple Music'te çalabileceğini mümkün hale geldiğinin duyurusu büyük internet arama devlerinden biri olan Google tarafından yapıldı.

Bu özellik, Google asistanı destekleyen cihazlarda kullanıma sunulmaktadır. Bunlar Nest Audio, Nest Hub max, Nest mini ve daha fazlasında olmak üzere kullanıma sunulmuştur. Bu özellikten faydalanmanız için öncelikle Apple müzik hesabınızı Google Home uygulamasına bağlamanız gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra sevdiğiniz müziği Apple'ın müzik akışı servisinde çalabileceksiniz.

Ayrıca şunu hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Birden çok fazla müzik akışı hizmeti kullanmanız durumunda, "Hey Google, Yeni Müzik Günlük çalma listesi" gibi sesli komutları kullanmak için yapmanız gereken bir aşama var. Bu aşamada bu komutları kullanabilmek için, varsayılan adınızı Apple Music olarak seçmeniz gerekmektedir.

Aslında bu güncelleme sayesinde, Google Asistan özellikli cihazları ulaştığınızda Apple Musicte bulunan bir şarkıyı yada sanatçıyı yada oynatma listesini tek komutla çalmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca ruh halinize veya aktivitenize göre de şekillendirebilirsiniz. Bu özellikle arşivinizde ki sevdiğiniz, çalmak istediğiniz şarkıları "Hey google şarkılarımı çal" veya "Hey google kütüphanemi çal" diyerekten çalma imkanınız oluyor.

Konumu bitirmeden önce son bir noktaya daha değinmek istiyorum. Bugünlerde Apple Music'in Nest ve diğer asistan özellikli akıllı hoparlörlerle ve ABD, İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkelerdeki ekranlarda sunulmaya başlayacak.

:resim:

344.jpg

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Aslında benim gibi üşengeçler için çok iyi bir özellik. Tek bir komutla şarkı çalmak ilgimi çekti açıkcası :p

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yani Pek Müzik Dinlemem Ama Güzel Bir Özellik Olmuş Üşengeç Arkadaşlara :) İyi Bir Durum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Müzik dinlerken işime yarar bu birini ararken bile sesli komutla aratacak kadar üşengeçim :bear:

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Üşengenç tembelin birisiyim ve müzik dinlemeye bayılıyorum fakat tek problem , Google asistan özellikli bir akıllı hoparlöre sahip odugumu sanmıyorum , bilgilendirme için çok saol başkan

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çok güzel bir donanıma benziyor almayı düşünebilirim

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aslında benim gibi üşengeçler için çok iyi bir özellik. Tek bir komutla şarkı çalmak ilgimi çekti açıkcası :p
Evet özellik benim de ilgimi çekti ancak ios kullanmıyorum :(

Yani Pek Müzik Dinlemem Ama Güzel Bir Özellik Olmuş Üşengeç Arkadaşlara :) İyi Bir Durum
Evet. Umarım androide de böyle bir özellik gelir.

Cidden efsane olur bilgi için sağol
Rica ederim

Evet iyi olacağını ben de düşünüyorum.

Müzik dinlerken işime yarar bu birini ararken bile sesli komutla aratacak kadar üşengeçim :bear:
Neden bu kadar üşengeçsiniz :D

Üşengenç tembelin birisiyim ve müzik dinlemeye bayılıyorum fakat tek problem , Google asistan özellikli bir akıllı hoparlöre sahip odugumu sanmıyorum , bilgilendirme için çok saol başkan
Rica ederim. Bence sahiplerdir ya, sahip olmazlarsa niye desinler diye düşünüyor insan.

Çok güzel bir donanıma benziyor almayı düşünebilirim

Bu donanım değil diye biliyorum ama :thonkie:

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sesli komutların olması buna uygun olmuş. Bu şekilde yeni teknolojilerde gelişmelerin öne koyulması güzel. Gözüm İOS üzerine kaymıyor değil. Umarım kalitesinin hakkını verir ve memnun olabiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sonunda uzun sğredir yapılsa diye düşünüyordum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aslında bu özellik gelmesi lazımdı zaten iyi olmuş

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI

Rica ederim. Haberi beğenmenize sevindim.

Sesli komutların olması buna uygun olmuş. Bu şekilde yeni teknolojilerde gelişmelerin öne koyulması güzel. Gözüm İOS üzerine kaymıyor değil. Umarım kalitesinin hakkını verir ve memnun olabiliriz.
Benim de gözüm iOS'a kayıyor ancak param yok :(

QUOTE="qawsed1q2w, post: 3405224, member: 2346668"]
samsung ios a bin basar almayın derim
[/QUOTE]

Neden böyle düşündüğünüzü belirtir misiniz? iOS gayet kaliteli bir işletim sistemidir.

sonunda uzun sğredir yapılsa diye düşünüyordum
Ben de düşünüyordum.

aslında bu özellik gelmesi lazımdı zaten iyi olmuş
İnşallah androidede gelir.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bu cihazlar arasında hem Google'ın Nest markalı ve Home serisi akıllı hoparlörler hem de diğer üreticilerin akıllı hoparlörleri bulunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...