Youtube Music'den Yeni Özellik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
youtube music spotify a göre mi iyi mi ki bence spotify çok daha eski ve güzel.Satın almasan bile az reklam izliyorsun.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Spotifydan daha iyi bence seçenek açısından coverları bile bulabılıyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu özellik bana baya önceden gelmişti ben direkt olarak reddettim bir kaç kere dinlediğim şarkıyı telefonuma indirmesini istemiyorum onun yerine bir oynatma listesi ekleyip o oynatma listesine eklediğiniz müzikleri otomatik olarak indirmeye ayarlayabilirsiniz. Ben şahsen bu şekilde kullanıyorum.

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yt music iyi guzel de bazen bu ulkede kullanilamiyor yazisini gordukce spotiye tekrar gecesim geliyor

Üye
3 HİZMET YILI
:yazı:

Youtube Music yeni sunduğu bir özellik ile sadece şu anlık Android cihazlarda son çalınan şarkıyı veya şarkıları otomatik olarak indirebilecek. Bu özellik sayesinde kullanıcılar internetsiz kaldıkları zaman son dinledikleri şarkıyı veya şarkıları internetsiz bir şekilde dinleyebilecek.

Ekli dosyayı görüntüle 88116

1 GB veya yaklaşık olarak 240-250 şarkı akıllı indirme özelliğini açarsanız telefonlarınıza otomatik olarak indirilecek. Bu ayarı açmak için ise:

1) YouTube Music uygulamasını açın
2) Sağ üstteki simge üzerinden profil sayfasına giriş yapın
3) Ayarlar kısmına tıklayın
4) İndirmeler ve depolama seçeneğine dokunun
5) Akıllı indirme anahtarına dokunarak aktif hâle getirin

YouTube Music bu özelliği ilk olarak 2023 yılının şubat ayında duyurmuştu. Google bu özelliği ocak ayında kullanıma açtığını belirtmiş olsa da Android üzerinde son dinlenen şarkıları indirme özelliği gerekli testler yapıldıktan sonra bugün itibariyle tam kapsamlı olarak kullanılmaya başlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 88117

YouTube Music’te sunulan yeni özellik iPhone ve iPad modelleri için de daha önce duyurulmuştu ancak son dinlenen şarkıları indirme özelliği iPhone ve iPad modellerine İOS tarafından daha eklenmediği için bu özelliğin bir süre daha getirilemeyecekleri duyuruldu.

Tabi birçok kullanıcı Spotify kullandığı için bu tür Youtube Music güncellemelerinin Spotify da daha önce olduğunu gördükleri için dikkatlerini de çekmiyor. :)

teşekkürler​

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bazı muzikler spotify da yok bence bu özelliği çok geç getirmişler... neyse geç olsun güç olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
spotify best, bunlar boş

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
:yazı:

Youtube Music yeni sunduğu bir özellik ile sadece şu anlık Android cihazlarda son çalınan şarkıyı veya şarkıları otomatik olarak indirebilecek. Bu özellik sayesinde kullanıcılar internetsiz kaldıkları zaman son dinledikleri şarkıyı veya şarkıları internetsiz bir şekilde dinleyebilecek.

Ekli dosyayı görüntüle 88116

1 GB veya yaklaşık olarak 240-250 şarkı akıllı indirme özelliğini açarsanız telefonlarınıza otomatik olarak indirilecek. Bu ayarı açmak için ise:

1) YouTube Music uygulamasını açın
2) Sağ üstteki simge üzerinden profil sayfasına giriş yapın
3) Ayarlar kısmına tıklayın
4) İndirmeler ve depolama seçeneğine dokunun
5) Akıllı indirme anahtarına dokunarak aktif hâle getirin

YouTube Music bu özelliği ilk olarak 2023 yılının şubat ayında duyurmuştu. Google bu özelliği ocak ayında kullanıma açtığını belirtmiş olsa da Android üzerinde son dinlenen şarkıları indirme özelliği gerekli testler yapıldıktan sonra bugün itibariyle tam kapsamlı olarak kullanılmaya başlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 88117

YouTube Music’te sunulan yeni özellik iPhone ve iPad modelleri için de daha önce duyurulmuştu ancak son dinlenen şarkıları indirme özelliği iPhone ve iPad modellerine İOS tarafından daha eklenmediği için bu özelliğin bir süre daha getirilemeyecekleri duyuruldu.

Tabi birçok kullanıcı Spotify kullandığı için bu tür Youtube Music güncellemelerinin Spotify da daha önce olduğunu gördükleri için dikkatlerini de çekmiyor. :)

gerçekten ihtiyaç duyuln bir özellik diğer reklam odaklı indirme uygulamalarından kurtuluruz gibi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gelmesi gereken bir özellikti iyi oldu gelmesi parasını hak ediyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sürekli kullanacgımız birşey değil ama bazen gerekiyor çok güzel uygulama ücretliye dönmez ise

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ilk çıktığından beri kullanıyorum çok iyi uygulama

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu özelliği yeni fark ettim normalde apple müzik alıyordum çünkü apple müziğin ses kalitesi çok iyi ama bu özellikte iyiymiş kullanırım
herkes demiş spotify daha iyide bence spotify yt müziğe rakip çıkamaz sadece spotify insanı daha iyi alnlıyor ve daha güzel şarkılar öneriyor benim gördüğüm tek fark bu

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
güzel bir özellik ben beğendim umarım daha yeni yeni özellikler eklenir yenilik her zaman güzeldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...