Apple yakın görüntü veren monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben ürünlerini kullanmayı severim, ses kalitesi ve görüntü kaliteli olsun yani bildiniz Apple delisiyim. Apple yakın görüntü veren monitör arıyorum, Hz fark ettmez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam bu çok geniş bi kapsam, Oyun için mi kullanacaksın iş için mi kullanacaksın video mu editleyeceksin vs vs böyle gider
Ama genel marka kapsamında sorarsan MSI, AOC, ASUS kaliteli modellere sahip markalar.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Apple delisiyim dediğin için Apple studio monitörlerden herhangi birini thunderbolt ile pc ye bağlayabilirsin ama bunun için anarkatının Thunderbolt destekliyor olması gerekiyor amd sistemlerde desteklenmiyor diye biliyorum thunderbolt destekli intel sistem toplaman lazım biraz meşakatli bir iş gerçek bir deliysen elindeki sistemi monitöre uyarlarsın yada elindeki sisteme uygun herhangi bir monitör alırsın. MSi, ASUS ve diğer markaların karşılaştırma videoları var amacına uygun video izlemek oyun oynamak gibi ips-tn panel tercih edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
philips monitörlerde de görüntü kalitesi güzeldir bence Philips monitörlerde bak derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
apple pahalı olur bütçen düşükse bence hiç girme

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
apple o kadar kaliteli urunler yapmiyor yapsa sadece estetik olarak bi kalite soz konusu bence olay performans gelince apple kaybeder benQ monitorlere bakabilirsin cok kaliteli monitorlerdir ve appledan daha ucuz

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Birçok farklı özellik ve özellik seti ile birlikte birçok kaliteli monitör mevcuttur. Eğer Apple monitörüne benzer bir şey arıyorsanız, Apple'ın kendi monitörü olan "Pro Display XDR" gibi yüksek performanslı monitörler ilginizi çekebilir.

Pro Display XDR, Apple'ın yüksek çözünürlüklü monitörüdür ve 6K çözünürlük, HDR desteği, geniş renk gamı, yüksek kontrast oranı, yüksek parlaklık ve daha birçok özellik sunar. Ancak, Pro Display XDR, yüksek bir fiyat etiketine sahip bir üründür.

Alternatif olarak, Dell, LG, Samsung, HP ve diğer birçok marka, yüksek kaliteli monitörler sunmaktadır. Bu markaların birçok monitörü, yüksek çözünürlük, geniş renk gamı, yüksek kontrast oranı, yüksek yenileme hızı ve daha birçok özellik sunar. Bu ürünlerin fiyatları, özellikleri ve tasarımları açısından farklılık gösterebilir, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek için bir araştırma yapmanız önerilir.

Özellikle, LG ve Samsung'un yüksek çözünürlüklü monitörleri ve Dell'in UltraSharp serisi, yüksek performansla birlikte tasarım açısından da estetik bir görünüm sunarlar. HP'nin EliteDisplay serisi de iyi bir seçenek olabilir.

Sonuç olarak, aradığınız kaliteli monitör, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak farklılık gösterebilir. Araştırma yaparak, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilir ve yüksek performans ve estetik açıdan tatmin edici bir monitöre sahip olabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Gamepower görüntü kalitesi baya iyi ve güzel bence bı bak gör sonra alirsin ben kullanıyorum gayet güzel 😊

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Apple güzel ama fiyatları çok yüksek asus bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
curved öneriririm reis marka odaklı gitmektense herze önem ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...