Apple'ın VR/AR başlığı iPad ile çalışan uygulamaları destekleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Apple-Logo.png

Apple'ın uzun süredir beklenen sanal gerçeklik/birleştirilmiş gerçeklik (VR/AR) başlığı, birkaç ay içinde piyasaya sürülebilir. Bir rapora göre, bu başlık iPad ve iPhone gibi cihazlarla eşleştirilebilecek ve karışık gerçeklik (MR) uygulamalarını destekleyebilecek.
Rapor, cihazın kameralarının, kullanıcının gerçek dünyasını tarama ve bunu MR uygulamalarıyla birleştirme yeteneğine sahip olacağını belirtiyor. Ayrıca, cihazın bir dizi sensörü, kullanıcının hareketlerini izleyecek ve başlığın MR uygulamalarıyla etkileşimini sağlayacak.
Apple'ın VR/AR başlığı, yüksek çözünürlüklü ekranlarla donatılmış olacak ve nispeten hafif bir tasarıma sahip olacak. Başlık, Apple'ın iOS işletim sistemi ve App Store'u ile entegre olacak, bu da kullanıcıların kolayca MR uygulamaları indirip kullanabilecekleri anlamına geliyor.
Başlığın fiyatı henüz bilinmiyor, ancak raporlar, cihazın ortalama bir VR başlığından daha pahalı olabileceğini söylüyor.
Sonuç olarak, Apple'ın VR/AR başlığı, iPad ve iPhone gibi cihazlarla çalışabilen bir karışık gerçeklik deneyimi sunacak. Başlık, kullanıcının gerçek dünyasını tarama ve MR uygulamalarıyla birleştirme yeteneğine sahip olacak. Ayrıca, Apple'ın iOS işletim sistemi ve App Store'u ile entegre olacak, bu da kullanıcıların kolayca MR uygulamaları indirip kullanabilecekleri anlamına geliyor. Başlığın fiyatı henüz bilinmemekle birlikte, cihazın yüksek özellikleri göz önüne alındığında ortalama bir VR başlığından daha pahalı olabilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Apple'ın yeni VR/AR başlığı hakkında duyumlar aldım ve oldukça heyecanlandım gerçekten fakat bu ülkede alabilir miyiz orası muamma iosa entegre olması kullanıcıların kolayca mr uygulamaları indirip kullanabilecekleri anlamına geliyor

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Fiyatları bi tık tuzlu bi tık değil baya baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...