Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
2019-model-iPhone-Max-3-arka-kameraya-sahip-olabilir104324_0.jpg

2019-model-iPhone-Max-3-arka-kameraya-sahip-olabilir104324_1.jpg

Merhabalar dostlarım. Apple'ın üretim hattında ki mühendislerle arası oldukça iyi olan ve İphone sızıntılarıyla ünlenmiş Ben Geskin yeni bilgilerini Twiter hesabında paylaştı.

Geçtiğimiz ay 2019 model iPhone'ların daha küçük bir çentikle gelebileceğini dile getirmişti Ben Geskin. Geskin bu kez yeni iPhone'ların f/1.6 diyafram açıklığına sahip üçlü kamera sistemiyle kullanıcı karşısına çıkabileceğini duyurdu.

Apple'ın üretim hattında ki mühendislerden bilgi alan Geskin yeni İphone Max'in hem üç kamerayle hem de bu kameraların 7P (yedi adet plastik lens) sistemiyle donatılabileceğini Tweet atarak duyurdu. Bunu yanı sıra çentiğin küçültülebileceğinin de haberi var dostlarım.

Ben Geskin'in bir tweeti ise 2020'den sonra çıkacak olan İphone'ların periskop stili kamera sistemiylegelmesi. Oppo'nun geçen sene tanıttığı bu kamera sistemi 50'nin üstünde bileşen özel olarak yerleştirilirken iki farklı ayna kullanılarak görüntü elde ediyor. Buna ek olarak optik sabitleme teknolojisine sahip telefonun lensinin 90 derecelik açıyla yerleştirilmesi 5x yakınlaştırma yapıldığında dahi görüntülerde bozulma ve gren olabildiğince azaltılıyor. Bakalım bu haberler doğru olacak mı bunu zaman gösterecek.​

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teleskop olum teknoloji jet hız gelişiyor türkiye daha anakart üretemedi

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Özellikleri bakımından güzel bir cihaz. Ama hızlı şarj özelliği olmadıktan sonra bunu kullanmak saçma olur.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Özellikleri bakımından güzel bir cihaz. Ama hızlı şarj özelliği olmadıktan sonra bunu kullanmak saçma olur.
Hocam hızlı şarj da gerekli ama asıl sorun ios cihazlardaki hızlı biten pil sorunu ne kadar İos 12 falan deselerde ben hiçbir fark göremiyorum. Bir oyuna giriyorum şarj yarıya inmekte ve Apple'a yakında darbe vuracak sorunlardan biri bence bu.

❤️
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam hızlı şarj da gerekli ama asıl sorun ios cihazlardaki hızlı biten pil sorunu ne kadar İos 12 falan deselerde ben hiçbir fark göremiyorum. Bir oyuna giriyorum şarj yarıya inmekte ve Apple'a yakında darbe vuracak sorunlardan biri bence bu.

Apple’nin stratejesi bu zaten yeni Iphone ne zaman geçiyorsun o zaman her şey istediğin gibi oluyor bi sonra ki çıkıyor ve sen yine hüsran :brainfree:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Apple Çöp üretmeye devam ediyor ve aralardan bi çöp kutusu sızdırıldı :)

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Almamız çok zor dolar düşüyor ama vergi felan yok

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Apple'ın taktiği de bu zaten bi tasarımı 10 yıl kullanmak ama bu telefonda değişiklik yapıp özelliklere abanmış ama iyi olmuş diyebilirim
bu arada o mühendisi işten neden atmıyorlar :D (bence apple nin oyunu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...