Uzman Üye
Olabilirdi ama olmamış. KısmetGerçeği Daha Güzel Değil mi? yada 3.nün farları değiştirmeseydin oda güzel olabilirdi
Yıl oldu 2020 basık dip modası sıktı bence ya. Teşekkürler.Dip basık olmaması bile bunu daha güzel yapmış daha iyisi demek ki yapılabiliyormuş.
Teşekkürler.güzel olmuş eline sağlık
Sanmam
Olabilirdi ama olmamış. Kısmet
Yıl oldu 2020 basık dip modası sıktı bence ya. Teşekkürler.
Teşekkürler.
SanmamAdam trabzonsporlu araba yapmış. Bayhanın modifiyelerini görünce 2011 forum fotoğrafları geliyor aklıma. Şunlar:
Ekli dosyayı görüntüle 28001
Bir fenerli araba da ekliyelim o zaman(troll foto)
Ekli dosyayı görüntüle 28002
Pek zannetmiyorum
Olabilirdi ama olmamış. Kısmet
Teşekkürler.
SanmamAdam trabzonsporlu araba yapmış. Bayhanın modifiyelerini görünce 2011 forum fotoğrafları geliyor aklıma. Şunlar:
HangisiYALNIZ BU BANA AİT DEĞİLDİR..!
2011 Şoplarından bahsediyorumHangisi
Amaç trabzonspor değildi krşm. Saygılı bir seviyede anlaşırsak sevinirim.Olabilirdi ama olmamış. Kısmet
Teşekkürler.
Neden insanları karşılaştırıyorsun ki ?İkisinin de ilgi alanları farklı olabilir ve photoshop bilgileri ilgi alanlarına göre evrilebilir. Sen X alanında daha üretken ve yetenekli olursun ben Z alanında. Hiçkimse kimseden feyz almak zorunda değil, ilah yok karşınızda.Sanki çok güzel yapmışsın gibi ego kasman ilginç olmuş.. Ki orijinali üçünden de güzel, haberin olsun.
En iyisi 2-3 sene önceye dönüp bu kategoride uzmanlardan feyz al sen. Moyre, byTT gibi isimlerden.
Ekli dosyayı görüntüle 28011
Bayhan gerekli olgunluğu göstermiş zaten. Cevap vermemiş. Böylesi daha iyi bence. Böyle insanlara cevap vermemek en makulüdürArkadaş Bayhan’a karşı tavır alıp, konuda egosunu tatmin etmeseydi böyle bir yorum yapmazdım zaten.
Belki amacı o değildi ama yaptığı eleştiri inanılmaz derecede itici ve aşağılayıcıydı, ben de arkadaşın üslubuyla eleştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?