Üye
Selam, Arkadaşlar henüz 15 Yaşında, Lise 1 Öğrencisiyim, ve Elektrik bölümünde okumaktayım ileride otomotiv, bölümüne geçmeyi düşünüyorum arabalarla aram, çok iyi olmasada iyi diyebilirim, bunun zamanla dahada iyi olacağını düşünüyorum spor arabalara, ayrı bir ilgim var. Teknoloji'yi seven birisiyim, sizden yardım istiyorum Universiteyi okuyup mezun oldum diploma vs. aldım, Hiç kimse uni okuyup, elinde yüz binlerce lira ile çıkmadı, bir iş dünyasına atılmak için belirli bir sermaye lazım, arabalar, için bu sermayeyi nerden kazanacağım? araba fiyatları mağlum bende maksimum 5-6 yıla mezun olurum diye düşünüyorum. Bu Galeri işine nasıl adım atmalıyım? hiçbirşeyin imkansız olduğunu düşünmedim ve düşünmüyorum'da sonuçta milyarlarca dolar arabalara binen Youtuberlar mı? dersin, Sunucular mı? dersin, hepsi bu işi oturduğu yerden yapmadı Futbolcular tecrübesini, İşçiler zamanını,Bilgisayar mühendisleri vs. gibisi ise bilgilerini satarak, belirli bir gelir elde etti. Evet ilk başta büyük yatırımdansa küçük başlayıp büyüğe gitmek daha iyi olucaktır, çünkü kimse daha yeni başladığı bir işten batmak istemez. Ben öyle yapmak istiyorum, olduda belirli bir ilerleme olursa, zaten araba piyasasını takip edeceğim. Hangi arabalar, daha iyi alınıyor vs. gibisinden ona göre alım satıp yapacağım? ama şuanda aklıma takılan tek soru, bir galeri işine başlamak, için ne kadar bir sermaye lazım? Benim hep hayâlimdi herkes hayalidir, Lamborghini, Porsche gibi arabalara binip hayatlarını yaşamak, ve bunu gerçekleştirmek istiyorum evet zor, çok zor fakat hiçbirşey imkansız değil, ve ben bunu başaracağıma inanıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, herhangi bir satın alım olduğu zaman direk bütçemi yükseltip lüks araçlaramı gelmeliyim yoksa, aynı yoldan devam mı? etmeliyim, belirli bir bütçeye kadar, bütçeyide belirtirseniz sevinirim, ve akıllarında galeri, açmak otomotiv okuyan, vs. arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim. Şuan hali hazırda bir büfe'miz var ve tam yasak kalktığında orda çalışıp ufak bi miktar. günlük para kazanıp simit vs. alıp satmak istiyorum. Sonuçta araba satın-alım'da ticarete giriyor buda ticarete giriyor.