Lüks araba galerisi açmak için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Selam, Arkadaşlar henüz 15 Yaşında, Lise 1 Öğrencisiyim, ve Elektrik bölümünde okumaktayım ileride otomotiv, bölümüne geçmeyi düşünüyorum arabalarla aram, çok iyi olmasada iyi diyebilirim, bunun zamanla dahada iyi olacağını düşünüyorum spor arabalara, ayrı bir ilgim var. Teknoloji'yi seven birisiyim, sizden yardım istiyorum Universiteyi okuyup mezun oldum diploma vs. aldım, Hiç kimse uni okuyup, elinde yüz binlerce lira ile çıkmadı, bir iş dünyasına atılmak için belirli bir sermaye lazım, arabalar, için bu sermayeyi nerden kazanacağım? araba fiyatları mağlum bende maksimum 5-6 yıla mezun olurum diye düşünüyorum. Bu Galeri işine nasıl adım atmalıyım? hiçbirşeyin imkansız olduğunu düşünmedim ve düşünmüyorum'da sonuçta milyarlarca dolar arabalara binen Youtuberlar mı? dersin, Sunucular mı? dersin, hepsi bu işi oturduğu yerden yapmadı Futbolcular tecrübesini, İşçiler zamanını,Bilgisayar mühendisleri vs. gibisi ise bilgilerini satarak, belirli bir gelir elde etti. Evet ilk başta büyük yatırımdansa küçük başlayıp büyüğe gitmek daha iyi olucaktır, çünkü kimse daha yeni başladığı bir işten batmak istemez. Ben öyle yapmak istiyorum, olduda belirli bir ilerleme olursa, zaten araba piyasasını takip edeceğim. Hangi arabalar, daha iyi alınıyor vs. gibisinden ona göre alım satıp yapacağım? ama şuanda aklıma takılan tek soru, bir galeri işine başlamak, için ne kadar bir sermaye lazım? Benim hep hayâlimdi herkes hayalidir, Lamborghini, Porsche gibi arabalara binip hayatlarını yaşamak, ve bunu gerçekleştirmek istiyorum evet zor, çok zor fakat hiçbirşey imkansız değil, ve ben bunu başaracağıma inanıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, herhangi bir satın alım olduğu zaman direk bütçemi yükseltip lüks araçlaramı gelmeliyim yoksa, aynı yoldan devam mı? etmeliyim, belirli bir bütçeye kadar, bütçeyide belirtirseniz sevinirim, ve akıllarında galeri, açmak otomotiv okuyan, vs. arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim. Şuan hali hazırda bir büfe'miz var ve tam yasak kalktığında orda çalışıp ufak bi miktar. günlük para kazanıp simit vs. alıp satmak istiyorum. Sonuçta araba satın-alım'da ticarete giriyor buda ticarete giriyor. :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum güzel bir hayalin var fakat bir galeri olman için limited şirket olman gerekli ki yıl içinde araba alım satım işinde sınırın olmasın ve galeri olduktan sonrada bir de gelir vergisi var
bu bir
İkincisi piyasadaki araba değerini hasar kayıtlarını expertiz raporlarını analiz edip araç almalısın
Ne güzel büfeniz varmış işte biraz birikimini yaptıktan sonra bu tür işlere kalkış derim

Araç işine girmek istiyorsan kendin al sat işine gir galeri işine girmeden önce

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum güzel bir hayalin var fakat bir galeri olman için limited şirket olman gerekli ki yıl içinde araba alım satım işinde sınırın olmasın ve galeri olduktan sonrada bir de gelir vergisi var
bu bir
İkincisi piyasadaki araba değerini hasar kayıtlarını expertiz raporlarını analiz edip araç almalısın
Ne güzel büfeniz varmış işte biraz birikimini yaptıktan sonra bu tür işlere kalkış derim

Araç işine girmek istiyorsan kendin al sat işine gir galeri işine girmeden önce
Selamlar, Önerin için teşekkür ederim, daha oraya kadar bilmiyorum fakat yaş ilerledikçe ilgim, dahada artıcaktır diye düşünüyorum anlama kapasitesi vs. tabi ki direk Galeri vs. açmayacağım ilk başta güzel bir araştırma sonucu vs. yapacağım babamın yanımda olacağını düşünüyorum, bu konuda biraz birikim derken ne kadarlık bir birikimden sonra girebilirim, bu işlere Günlük 30 TL alıyorum, aklımda bu 30 TL'ye 30 Simit alıp 2'den satıp Kar etmek var böyle böyle devam etmek istiyorum.

Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bunu düşünebilecek kadar paran varsa eger acmak kolay önemli olan ayakta tutabılmek

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum ümidin çok yüksek hatta o kadar yüksek ki benimde hayat enerjimi yükseltin diyebilirim. Bunun için iş yerleri fiyatlarina göz at piyasada cok olan arabalara bak ve en önemlisi tamirci dostlar edin.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Türkiye'de değil, farklı bir ülkede şansını denemeni tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Türkiye'de değil, farklı bir ülkede şansını denemeni tavsiye ederim.
Ülkeler, artık o kadar kolay almıyor. Fakat olabilir ama dil sıkıntısı çeker yüksek ihtimalle sonuçta bir dil öğrenmek o kadar kolay değil, oranın uslubu vs. ama imkansız diye birşey yoktur.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Benimde 3D olan herşeye ilgim var birşeyin 3D olması yeter :) gelecekte kendimi biraz daha geliştirince p2w olmayan sadece kostüm ve skinlerin olacağı bir oyun yapmayı düşünüyorum ve bu oyunda parası olmayan kardeşlerim için skin changeri engellememeyi düşünüyorum gibi hayallerim var mesela öyle bir oyun olacakki insanların hile yapmasına gerek kalmayacak vs vs başaracağımada inanıyorum öyle anlatmak istedim :kekw:

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Benimde 3D olan herşeye ilgim var birşeyin 3D olması yeter :) gelecekte kendimi biraz daha geliştirince p2w olmayan sadece kostüm ve skinlerin olacağı bir oyun yapmayı düşünüyorum ve bu oyunda parası olmayan kardeşlerim için skin changeri engellememeyi düşünüyorum gibi hayallerim var mesela öyle bir oyun olacakki insanların hile yapmasına gerek kalmayacak vs vs başaracağımada inanıyorum öyle anlatmak istedim :kekw:
Hiçbirşey, imkansız değildir. hocam umarım hayallerine ulaşırsın Bugatti Chiron, mu? Başka bir araba mı? ev mi? Cidden pahalı mı? Evet pahalı zor birşey bunlara sahip olmak, önemli olan ne istediğini bilmek ve sınırlarını zorlamak, cidden kendine inanıyorsan neden olmasın ki? sonuçta kimse annesinin karnından milyarder çıkmıyor.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hiçbirşey, imkansız değildir. hocam umarım hayallerine ulaşırsın Bugatti Chiron, mu? Başka bir araba mı? ev mi? Cidden pahalı mı? Evet pahalı zor birşey bunlara sahip olmak, önemli olan ne istediğini bilmek ve sınırlarını zorlamak, cidden kendine inanıyorsan neden olmasın ki? sonuçta kimse annesinin karnından milyarder çıkmıyor.
yanlış kişiye yanıt verdiniz hocam benim istediğim şey için üst düzey yatırım gerekmiyor sadece unity blender ve biraz kodlama bilgisi gerekiyor unity ve blender bilgiside bende var :) sadece serverler için para lazım oda abartı birşey değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yanlış kişiye yanıt verdiniz hocam benim istediğim şey için üst düzey yatırım gerekmiyor sadece unity blender ve biraz kodlama bilgisi gerekiyor unity ve blender bilgiside bende var :) sadece serverler için para lazım oda abartı birşey değil
Hayır hocam, sadece çıtayı biraz abarttım o arabaları o evleri alanlarda insan sunucu dediğin zor birşeyde olsa neden olmasın?

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ben araba alıp satıyorum sürekli kardeşim ilk olrak palio toyota corolla 1998-2000 model arası başla alım atımları çok hızlı şuanda ileride senin için birçok tecrübe olucak büfenizde varmış hayaline giden yolda ilk adımların bunlar olsun diyorsanki araba alıcak paramız yok letgodan sürekli al sat yapmaya çalış ticarette iyi bir şekilde ilerlemeni sağlayacaktır

Üye
5 HİZMET YILI
ben araba alıp satıyorum sürekli kardeşim ilk olrak palio toyota corolla 1998-2000 model arası başla alım atımları çok hızlı şuanda ileride senin için birçok tecrübe olucak büfenizde varmış hayaline giden yolda ilk adımların bunlar olsun diyorsanki araba alıcak paramız yok letgodan sürekli al sat yapmaya çalış ticarette iyi bir şekilde ilerlemeni sağlayacaktı
Teşekkürler, abi birde ben C Sınıfı araçlar'la başlamak istiyorum genelde golf vs. olmasada Opel Astra vs. sonrasında hayalim birazdaha çıtayı yükseltip daha lüks araçlara geçmek Land lover eski modelleri mercedes gibisinden C sınıfı için ne kadar bir sermaye gerekiyor veya bir universite öğrencisini zorlamayacak kadar bir sermaye miktarı belirtirsen sevinirim. Ve birde galericiliğin yolu açık mı? cidden insanı hayallerine kavuşturuyor mu?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Teşekkürler, abi birde ben C Sınıfı araçlar'la başlamak istiyorum genelde golf vs. olmasada Opel Astra vs. sonrasında hayalim birazdaha çıtayı yükseltip daha lüks araçlara geçmek Land lover eski modelleri mercedes gibisinden C sınıfı için ne kadar bir sermaye gerekiyor veya bir universite öğrencisini zorlamayacak kadar bir sermaye miktarı belirtirsen sevinirim. Ve birde galericiliğin yolu açık mı? cidden insanı hayallerine kavuşturuyor mu?
Dostum ilk bu şekilde arac işine girmeden önce ilk önce kendine bir deneyim vermelisin dostum
Örnek vermek gerekirse yıllık 3 defa araç alıp satma hakkını bir kullanarak kendine bir deneyim sağlamalısın dostum daha sonrada aileden diğer abi,abla,kardeş kim varsa bunların üzerinden araç al sat yapabilirsin
Bunlarla bir deneyimin olmalı ki galeri kurma hakkında kafanda bilgi oluuşsun

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok paranın olması lazım dostum

Üye
5 HİZMET YILI
ise girebilmen için iyi bi sermayen olması lazım

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle sermaye lazım sonra bu iş için kredi çekmen lazım hep sermayeden yersen olmaz bu iş ondan sonra bu parayı zamanla arttırman lazım zamanla paran arttıkça daha yükseklere bakabileceksin ama öncelikle bu piyasada çalışan abiler bulsan daha iyi olabilir senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...