Egoist tavrım yok. Kendi halimde takılırken bayhan kendisi dedi daha iyisini yap sergile diye. Çok güzel yaptım demiyorum ama bayhaninkiyle karşılaştırıldığında arada büyük bir fark var. Konuya eklediğin resim ayrı bir komik zaten. 5 dk mı bile almaz. Bi tasarımciyi örnek alacaksam bu kesinlikle Crystal olurdu
Konuşmayayım dedim duramadım, rekabet olması hoş bir şey fakat bu rekabet saygısızlığa dönüşmediği sürece.
@☆ B A Y H A N ☆ sana cevap bile vermemiş sen adamın yaptığı pshoplara sallıyorsun yok 2011 den kalmış gibi diyorsun. Kendince Bayhan'ın yaptıkları sana komik geliyor, e peki öyleyse neden yarışmaya çalışıyorsun? İkiniz de araba pshop'u yapıyorsunuz biriniz daha ütopik, biriniz daha realistik. Onun yaptığı pshop ile senin yaptığını karşılaştırmak hata olur zaten. Dediğim gibi Bayhan yapmak istediği gibi yapıyor gerçekliği daha az işin içine katarak, sen ise gerçekçiliği daha fazla işin içine katıyorsun. Trabzonspor'lu bir araba görmedim yolda, evet. Ama Bayhan bunu umursamadan istediğini yapmış, bu onun kötü pshop yaptığını göstermiyor.