Seçkin Üye
çok cazip gelmedi acıkcası arkadaşın dediği gibi yandexin görevleri yapılabilir
Bir zaman yandex toloka vardı, gelen görevleri yapıp karşılığında para veriyordu yandex arama optimizasyon karşılığında görev veriyordu aramak yerine daha mantıklı gibi geliyor, bu pek güvelir gibi değil isteyenlern yandex toloka kullansın.
Bunu ilk defa sizden duyuyorum. Güzel gibi duruyor göz geçireceğim buna da.çok cazip gelmedi acıkcası arkadaşın dediği gibi yandexin görevleri yapılabilir
Sen nasıl istersen dostum. Tamemen senin kararın.Bence yerde çalışmak daha güvenli
Diğer yorumları okursan sevinirim. "Elimde benim ödeme aldığım ile ilgili bir kanıt yok, ancak internette rahatlıkla bulabilirsin ödeme kanıtlarını. Benim bulduklarımda logo reklam içerdiği için paylaşamıyorum."Bir odeme kanıti falan varmı
Yakın zamanda(Tahminen yarın) forumda paylaşacağım. Sana önce bir ön gösterim verebilirim. Yorumlarsın ve öyle paylaşabilirim.güzel sistem yapmışlar boş boş duracamıza damlaya damlaya para kazanırsınız
botu yap bana at deniyim![]()
Rica ederim dostum, iyi forumlar.yararlı çok teşekkürler
dostum ben bot kullandım ama şöyle bir sıkıntı var en fazla 8 epr kazanıyorsun gündebot olursa daha iyi ve daha hızlı şekilde para kazanabiliriz lütfen ilgilenin botla
günlük maksimum 8 PRE mi ? o zaman çok zor kasılır 1.000 PRE işimiz zordostum ben bot kullandım ama şöyle bir sıkıntı var en fazla 8 epr kazanıyorsun günde
ben de sevinmiştim en başta tek zeki benim sandım gittim bota attım adamlar 8 pre sınırı koymuşlar ashjdashasdgünlük maksimum 8 PRE mi ? o zaman çok zor kasılır 1.000 PRE işimiz zor
Eğer 8 ise 125 Günde para çekimi alabilirsin.günlük maksimum 8 PRE mi ? o zaman çok zor kasılır 1.000 PRE işimiz zor
Günlük 8PRE limiti yok. Limit var ancak 12 civarı bir limitte bulunuyor diye biliyorum. Senin yaptığın zamanlar demek ki daha azmış.ben de sevinmiştim en başta tek zeki benim sandım gittim bota attım adamlar 8 pre sınırı koymuşlar ashjdashasd
bu işler anlaşılan zamanla olucak şeyler bekleyip görelimEğer 8 ise 125 Günde para çekimi alabilirsin.
Günlük 8PRE limiti yok. Limit var ancak 12 civarı bir limitte bulunuyor diye biliyorum. Senin yaptığın zamanlar demek ki daha azmış.
Yok şuan yaptım senden 25 bonus aldım ne kadar search yaparsam yapaayım 33 ü geçmedi EPR.iyice araştırınca 8 EPR sınırını gördüm.Ayrıca ben de referans koduyla arkadaslarımı nasıl cagırırım biraz detaylı bilgi verebilir misin.çok teşekkürler dönüş içinEğer 8 ise 125 Günde para çekimi alabilirsin.
Günlük 8PRE limiti yok. Limit var ancak 12 civarı bir limitte bulunuyor diye biliyorum. Senin yaptığın zamanlar demek ki daha azmış.
Hesabını oluşturduktan sonra sağ üst tarafta profil iconu geliyor. Oraya tıklayıp "Yok şuan yaptım senden 25 bonus aldım ne kadar search yaparsam yapaayım 33 ü geçmedi EPR.iyice araştırınca 8 EPR sınırını gördüm.Ayrıca ben de referans koduyla arkadaslarımı nasıl cagırırım biraz detaylı bilgi verebilir misin.çok teşekkürler dönüş için
Rica ederim efendim. Ben teşekkür ederim.bilgilendirme için teşekkür ederim
Konuyu iyice okuyup incelersen cevabı alırsın. Lütfen konuyu okumadan yorum yapmayın.aylık kazancı nedir hocam
You can see if you take a good look at the subject.how much I can earn in month by doing this