Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende ve diğer iki bilgisayarımda daha da hiçbir problem yaşamadım. Virüs programını kapatıp tekrar indirip dener misiniz? Benim yakın birkaç arkadaşıma da gönderdim onlarda problem yaşamadı.
Birde bilgisayarınızda ".net framework 4.7.2" kurulu olduğundan emin olun.
Herşeyi düzgün yaptım. Programı indirmeden defenderi vs kapattım. Net framework son sürüm dahil hepsi kurulu. Programın kaynak kodlarına baktım try kodları sağlıklı ancak çalıştıktan sonra catch (Exception) hata veriyor durmadan.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bunlardan para kazanan varmı ya ben fazla inanmıyorum

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Herşeyi düzgün yaptım. Programı indirmeden defenderi vs kapattım. Net framework son sürüm dahil hepsi kurulu. Programın kaynak kodlarına baktım try kodları sağlıklı ancak çalıştıktan sonra catch (Exception) hata veriyor durmadan.
Sorunu çözdüm.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sayfasına girip üst tarafta sadece Google bırakın.
Sorunu arkadaş çözmüş. Deneyebilirsin, teşekkürler.
Bunlardan para kazanan varmı ya ben fazla inanmıyorum
Bu tür yerlerden çok fazla para kazanan insanlar var ancak insanlar uğraşmadığı için kazanmadan bırakıyorlar.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Şöyle bir baktığımda sanırım 1000 PRE'de çekim yapılıyor. Bu 1000 PRE'yi yapmak için yaklaşık 4000 adet arama yapılması gerekiyor ki bir arama sonucu 0.25 PRE ediyor.
4000 Adet arama standart 12 sn de kullanıldığında 48.000 saniye ediyor bu da 800 dakikaya, 800 dakika da 13,3 saat ediyor. 13 saatte 111 TL kazanılması bir tık fazla geldi bana yoksa yanlış bir hesaplama mı yaptım ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkada açarım uzun sürede güzel bi getiri anca geleceğini düşünüyorum ama işe yarar ty

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
login sayfası gelmiyor
Login sayfası sağ süt tarafta yer alıyor. Siteyi kaydırarak veya tam ekran yaparak görebilirsin.
hocam bir de getirisi nasıl oluyor
Önceki konuyu okuyabilirsin.
Şöyle bir baktığımda sanırım 1000 PRE'de çekim yapılıyor. Bu 1000 PRE'yi yapmak için yaklaşık 4000 adet arama yapılması gerekiyor ki bir arama sonucu 0.25 PRE ediyor.
4000 Adet arama standart 12 sn de kullanıldığında 48.000 saniye ediyor bu da 800 dakikaya, 800 dakika da 13,3 saat ediyor. 13 saatte 111 TL kazanılması bir tık fazla geldi bana yoksa yanlış bir hesaplama mı yaptım ?
Hesaplaman doğru ancak siteyi yapanlar bunu düşünerek sana günde maksimum 8PRE kazanman için limit koyuyor. Limiti aşamıyorsun.
arkada açarım uzun sürede güzel bi getiri anca geleceğini düşünüyorum ama işe yarar ty
Konuda "Notlar" bölümünü okursan sevinirim.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Login sayfası sağ süt tarafta yer alıyor. Siteyi kaydırarak veya tam ekran yaparak görebilirsin.

Önceki konuyu okuyabilirsin.

Hesaplaman doğru ancak siteyi yapanlar bunu düşünerek sana günde maksimum 8PRE kazanman için limit koyuyor. Limiti aşamıyorsun.

Konuda "Notlar" bölümünü okursan sevinirim.
zaten butona basıyorum login sayfası gelmiyor

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
zaten butona basıyorum login sayfası gelmiyor
Framework sürümünü güncelleyip Internet Explorer'ı açıp varsayılan ayarları kullanması için ayarlayıp programı tekrar başlatabilirsin.
Eğer olmazsa bir defa Internet Explorer ile Presearch'in sitesine girip oturum açmayı deneyebilirsin.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam madem günde 8 PRE limiti bulunuyor bunun için bir bot yazmana ne gerek vardı ki ? Zaten insanlar günlük 5 dakika harcayarak 8 PRE'yi rahat kasabilirler. Ayrıca günlük 8 PRE'ise 125 gün 111 TL için değmeyeceği gayet açık bence. İlgi odaklarını farklı yerlere çekebilirsin senin için daha iyi olur dostum. ^^

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hocam madem günde 8 PRE limiti bulunuyor bunun için bir bot yazmana ne gerek vardı ki ? Zaten insanlar günlük 5 dakika harcayarak 8 PRE'yi rahat kasabilirler. Ayrıca günlük 8 PRE'ise 125 gün 111 TL için değmeyeceği gayet açık bence. İlgi odaklarını farklı yerlere çekebilirsin senin için daha iyi olur dostum. ^^
32 Kez yapman gerekiyor. Eğer siteyi kullanmayacaksan ve sadece parana bakacaksan botu açarsın 32 aramasını yapar kapatırsın. Kendin vakit ayırmazsın. Eğer kullanacaksan günde 32 arama yapacaksan kendi kararın. Garipser ve alışamazsan girersin 32 aramayı yapar çıkarsın. 125 Günde eline 5 kuruş ekstra para geçmemesi mi daha cazip 125 günde ekstra 111TL gelmesi mi daha cazip? Sen bilirsin tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...