Arduino Aimbot Valorantta Ban Riski Olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba şuanlık valorantta çokta olmasa arduino aimbotlarda ban riski çokta yok. (tabiki de valorantta hile kullanmak her zaman riskli)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reis bence her hackın bi riski var riski göze alamadan hile kullanamazsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kankam şimdi ben senin kafanda ki endişeleri götüreceğim ben düzenli olarak 1 senedir arduino aimbot kullanıyorum 1 senedir ban yemedim ban yiyen arkadaşlar da oldu banwave ne kadar yiyen olduğunu da söyleyeyim 25-35 kişi ban yedi toplamda tabii ben sağlam bir yazılım kullanıyorum o yüzden ban yok neredeyse illa ki ban olabilir ama milimize bir şekilde kullanıyorum bansız 1 senedir ve gayette güzel sürekli kazanıyoruz maçları boosttur hesap kasıp satmadir güzel kazançlar sağlıyorsun arduino daha sağlam oluyor ban konusunda onun dışında esp+aimbot ud diye satılan hileleri asla alma ban oranlari çok yüksek onların hele hele esp olan hileyi kullanma o direkt gg zaten sana tavsiyem bir güzel arduiono al sonra kaliteli bir aimbot ban yiyecegini kolay kolay sanmıyorum yersen de eğer kendine spoofer alabilirsin kaliteli spoofer buradan öneremiyorum yasak pm den mesaj atarsan söylerim markayı kaldırırsın banını sıkıntı yok yani her türlü çözüm var kesinlikle önerim arduino aimbot

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arduionoyu iyi spooflayabilirsen risk ortadan kalkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Tout les cheats on a risque a toi de voir mec

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Aşırı legit oyna bide bildiğim kadarıyla riot masaüstü ss alabiliyor o yüzden farkli bir masaüstünde aç menuyu falan

Banlı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hello, there is not much risk of ban in arduino aimbots, if not so much in valorant for now. (of course, cheating on valorant is always risky)
What do you think about this subject ?
Cits fully external and is moving your mouse undetected by finding pixes externals still read information directly for game so one way to get detected internals full read and change game info directly making them even more ban able so that's why Arduino it's best no detection ever since valo came out its been out and no bans only bans by reports

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Aimbot işin içine girince durum çok farklı oluyor belli etmemek çok zor adamı görür görmez hs atıyosun sonuçta ve bir oyunda bunu birden fazla kez yapıyosun belli etmeden kullanman gerekir tabi vanguard korumasını geçersen

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
evet baya yuksek oyun ılk cıktıgında arduıno ıle aımbot yapmıstım bı kac gun sonra banladılar vanguard cok gelısmıstır su an bıle

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
her hilenin riski vardır ama belli etmeden kullanırsan risk azalır ben hileyle radyanta çıkanları gördüm reis

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Legit oynarsan bir sorun kalmaz diye düşünüyorum

annemîn 6 da evde olması lazım
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka her hilenin bir riski vardır belli etme ama valorantın hile sistemi diğer oyunlara göre 1 tık daha iyi slotlu hile öneririm sana onlar gayet iyi çok rage oynamassan birşey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende bir yerden aldım kullandım legit bir şekilde sadece hesabım ban yedi ama bilemiyorum arkadaşların dediği gibi sağlam biryerden alırsan yemeye bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
belli etmeden kullanabilirsen sorun olmaz ve bende arduino kullanıyordum arkadaşımda kullanıyor biz daha ban yemedik legit oynuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...