Arduino Aimbot Valorantta Ban Riski Olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sağlam Spoof + Aşırı Bir Oynayış Şekliyle Ban Yemessinki Onada Tecrübe Lazım Arduino Satan Birine Özelden Sor Tavsiyem

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tamamen yazılımla alakalı bir durum arduinoyu bırak colorbot bile ud olabilir. Eğer ud bir yazılımsa belli etmezsen riski neredeyse sıfıra kadar indirebilirsin.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
her hilede olduğu gibi ondada risk var hocam

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
fark ettirmeden kullanabilirsen çok iyi iş görür. ban yersende spoofer kullanırsın

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ne kadar arduino da olsa kötü bir yazılım kullanırsan yine ban yiyebilirsin. kaliteli ve private bir yazılım kullan mis gibi oynarsın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum 1. si her hılede rısk vardır 2. si hıle kalıtelı saglam ud ıse ban yemesı cok zor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba şuanlık valorantta çokta olmasa arduino aimbotlarda ban riski çokta yok. (tabiki de valorantta hile kullanmak her zaman riskli)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
hocam arkadaş ardinyo aldı bide üyelik şeklinde 1 aylık hileyi aldı 25 gün geçti ban yemiyor onu reporlama ramen baya beli ederek oynuyor bide

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Legit oynadığın sürece hiçbir ban yemezsin ama gerçekten gram belli etmemen gerek :D

giphy.gif

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ban yeme şansın var 1 hafta icinde.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ne kadar arduino da olsa kötü bir yazılım kullanırsan yine ban yiyebilirsin. kaliteli ve private bir yazılım kullan mis gibi oynarsınQ

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba şuanlık valorantta çokta olmasa arduino aimbotlarda ban riski çokta yok. (tabiki de valorantta hile kullanmak her zaman riskli)
aimbot rıskı olabılır ama nasıl kulandıgına baglı
Post automatically merged:

aimbot rıskı olabılır ama nasıl kulandıgına baglı

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
aurdino aimbot kullanıyorum 2 aydır bazı hilelerde banwarede yakalandılar fakat ben hiç etkilenmedim kullandığım yer sağlam çünkü ilgileniyolar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok fazla belli etme derim ban yersen spooferin de yoksa 3 ay bekleyip pc formatlaman gerekecek yoksa sonuçlarını bilip de kullan derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
her hilede olduğu gibi knk bundada risk var eyer belli etmeden kulanırsan risk düşer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kaliteli bir arduino aimbot bulursan hem aimin smooth gözükür kolay kolay hile olduğun anlaşılmaz hem de ban yeme riskin oldukça az olur. Manuel ban yemenin çok kolay olduğunu düşünmüyorum 2 hafta boyunca semi-rage / rage arasında kullandım aimbotu ve çok report da yememe rağmen manuel ban yemedim fakat kullandığım yazılım çok sağlam olmadığı için daha yeni banwave yemesine rağmen kısa bir sürede bir kez daha banwave yedi ve hwid ban yedim. Düzgün bir yazılım bulursan arduino aimbotla oynamak bence wh-aim ile oynamaktan çok daha zevkli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...