Ardunio ile valorant hack yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın nereye açacağımı bulamadım. Ardunio leonardo ve usb hot shield satın alacağım ve valorant için hile kodlamay düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı pek bir kod bilgim de yok GİTHUb dan açık kodlarla yapmayı düşünüyorum. Aimbottan çok Triggerbot olarak kullanacağım. Ardunio ile valorant kodlamayı deneyen var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
açık kodlar sıkıntı olabilir bypass eklemen lazım vanguard önünde büyük bir engel çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Normal bilinen Sadece bilgisayarda çalışan programlar yerine ardunio ile yapılan hileler biraz daha az dedect oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Tehlikeli olabilir kapıları tutmuşlar çünki pek geçiş olmuyor bu guarddan

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamun aleykum kardesim Arduino uzerine onceden yaptigim bir proje bulunuyor discord uzerinden iletisime gecebilme imkanin varsa 0 dan her seyini anlatirim biraz zor aslinda bu yontem cunku color bot olacagi icin yolov5 ile alanlari ve hareketleri belirlememiz gerekiyor yaklasik 1 hafta icerisinde 0 dan cozersin isi bypass konusun da suanki memory h1lem de kullandigim sistem var elimde Sadece daha dt olmadi fakat onu ucret karsiligi paylasabilirim Ben Sadece Sana nerden baslayip neler yapabilecegini ve Basit bir sekilde color bot nasil yapilir onu gosterebilirim video atabilirsem konunun altina ornek atacagim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam kolay gelsin bu isle alakali csgo hilesi var oradan esinlenip guzel isler cikartirsin umarim

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vanguard sistemi seni yanıltabilir acemi başlangıçta yapamazsın dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
brom vanguardı sil belki yakalanma olasılıgını dusurur ama ıllakı banlanırsın dıye düsünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka vanguard her türlü banlıyor denemeni tavsiye etmem

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk vanguard geliştirdi biraz daha kendini aktif olan hilelerde çalışmıyor onun yerine biraz eğim çalış bide formdaki hileyi kullan yükselirsin baya

Üye
2 HİZMET YILI
açık kodlar sıkıntı sıkıntı yaratabilir bypass bi ekle bakayım ne olacak vanguard güçlü engel olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ardunio yu bu işe karıştırmayalım :D

Fortis Fortuna Adiuvat
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
very risky arduino

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...