kanka oyun multi değil multi ayrı para tek basına dinozorlu bir adada yasıyontek başına oynamanın anlamsız olduğu oyundur. mutlaka bir kabile kurulması gerekiyor. takılcak bi arkadaş lazım yoksa sürekli yağmalanma yok kesme ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
he ben multi alacagını sandım hocam belirtmediğin için ben multi oynadım.kanka oyun multi değil multi ayrı para tek basına dinozorlu bir adada yasıyon
multi ayrı para tamam hocamhe ben multi alacagını sandım hocam belirtmediğin için ben multi oynadım.
hocam güzelmi oyunşakasız sarar bu arada bende yüklü olsa oynayabilrdik şimdiden keyifli oyunlar
aynenarkadaş multi oynamıyacakmış single player satın alıcakmış
rtx 3090 ge force now saolsunbaya güzel bir survival oyunu. grafikler gayet hoş fakat optimizasyonu kötü olduğundan sistemleri yoruyor. mesela high ayarlarda gtx 970 isterim diye yazıyor options'da. epic ayarlar zaten titan x istiyor. buradan hesaplayın ona göre alın. oynanış olarak crafting işi zaten olayı bitirmiş. ilkel bir dünyada hayatta kalmaya çalışmak çok daha güzel bir fikir olmuş gibi geldi bana. raptor'dan pet yapma ise çok keyifli olmuş. sanki h1z1 ve dayz'nin bitmeye yakın hali gibi. eğer sisteminiz elveriyorsa ve bu tarz survival türü oyunlardan hoşlanıyorsanız kesinlike alın.
saol kankamarkadaşlarım deli gibi oynuyor başlanılabilir zaten yarı yıl tatili okul da yok
reis söyle düsünüyom önce tek oynayıp sonra multi alırımÇok güzel bir oyun 200 saat oynadım ama arkadaşsız sarmaz
Tek de iyi öğrenincereis söyle düsünüyom önce tek oynayıp sonra multi alırım
cogu survival oyununa tas cikartan grafik harikasi bi oyun surukleyiciSelamun aleyküm dostlar ARK: Survival Evolved oynayan varmı deneyimleyen youtbden izledim beğendim açıkçası oynayan varmı nasıl akar mı oyun ara tatilde
aylık ne kadar geforce now kankartx 3090 ge force now saolsun