Arka USB Girişi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak benim masaüstü bilgisayarımda arka usb girişlerini algılamıyor yazıcı vb şeyleri kullanamıyorum açıkcası çok sıkıntı oluyor herhangibir bildiğiniz çözüm varsa yazabilirmisiniz?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arka olmuyorsa ön dene şaka şaka ben laptop kullanıcısıyım ve usb port sorunum var / idi sorunumu usb çoğaltıcılar ile hallettim sanada şunu öneririm 1 port ile 4 port kullanabilirsin

Ben aldığımda 8,90 idi bu ürün kargo alıcıya ait aynı mağazdan ücretsiz kargo ürün almıştım ordan kargo beleşe gelmişti

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

buda ücretsiz kargolu versiyonu arkadaşım istemişti onada burdan sipariş vermiştim

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çalışmıyor ise önce yazılımsal olarak sorun var mı dene testler yap, baktın yazılımsal değil kasayı bi bilgisayarcıya göster.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Donanım Bilgi'sine Sahip Olarak;
USB Girişleri Yanmış,Kabloları Çıkmış(Kırılmış/İç Eklenti İletken Kabloları Kopmuş) Veya Lehim Bölgeleri Çürümüş Olabilir. Bir Bilgisayarcıya Götürmeniz Yararlı Olabilir.
Tahmininen 60-100 TL Arası Bir Fiyat Verirler Kolay Gelsin.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arka olmuyorsa ön dene şaka şaka ben laptop kullanıcısıyım ve usb port sorunum var / idi sorunumu usb çoğaltıcılar ile hallettim sanada şunu öneririm 1 port ile 4 port kullanabilirsin

Ben aldığımda 8,90 idi bu ürün kargo alıcıya ait aynı mağazdan ücretsiz kargo ürün almıştım ordan kargo beleşe gelmişti

buda ücretsiz kargolu versiyonu arkadaşım istemişti onada burdan sipariş vermiştim

yardımın için teşekkürler fakat ben henüz herhangibir para ödemeden port girişinin sorununu çözmek istiyorum
Çalışmıyor ise önce yazılımsal olarak sorun var mı dene testler yap, baktın yazılımsal değil kasayı bi bilgisayarcıya göster.
ne gibi testler örnek verebilirmisiniz?
Donanım Bilgi'sine Sahip Olarak;
USB Girişleri Yanmış,Kabloları Çıkmış(Kırılmış/İç Eklenti İletken Kabloları Kopmuş) Veya Lehim Bölgeleri Çürümüş Olabilir. Bir Bilgisayarcıya Götürmeniz Yararlı Olabilir.
Tahmininen 60-100 TL Arası Bir Fiyat Verirler Kolay Gelsin.
yardımın için teşekkürler bunu dikkate alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...