Arkadaşımın Valorant hesabı çalındı ve hesap kalıcı olarak oyundan uzaklaştırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba. İçerisine neredeyse 10.000 TL yatırılmış olan arkadaşımın hesabı önce çalındı, sonrasında içerisinde hile açıp Valorant oynadıkları için kalıcı olarak ban yedi. Hesabın ticket banı var. Ne yapmamız gerektiği hakkında en ufak fikrimiz yok. Para iadesi falan alabilir miyiz? Hukukî olarak bir şey yapmamız lazım mı? Hesabın banını nasıl açarız veya yapanı nasıl buluruz? Bu konular hakkında yardıma ihtiyacımız var şu an. Deneyiminiz falan varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz, herkese teşekkür ederim şimdiden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hesabın banı açılmaz hukuki olarakta pek bir şey yapamazsın gibime geliyor geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
e spor oyunlarında hukuki işlemler yıllardır gelişme sağlamıyor kore deki gibi olsaydı her halukarda yardımcı olurlardı adamlar espor bakanlığı kurmuş

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun ama riot böyle işlerle ilgilenmiyor hele de tr de yapacağın bir şey yok ticket atmaktan başka

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
GEçmiş olsun dostum, bu konu hakkında yardımcı olacaklarını düşünmüyorum özellikle hesabının çalındığını belirterek almaya çalış ve daha sonra aldım fakat askıya alınmış hesap de ve açtırmaya çalış genelde bu sırayla yaptığında yardımcı olabiliyorlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka muhtemelen hukuki olarak birşey yapamazsın ki bana sorarsan da o hesap büyük ihtimalle gitmiştir umarım açılır ama sanmam

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Herhangi bir şey yapamazsınız, hesabınızın çalınması sizin sorununuz ve riot sizin için bir şey de yapmaz. Sorumlusu siz oluyorsunuz sonuçta. Hukuki olarak da gene hiç bir şey yapamazsınız.

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
herhangi bir şekilde açıcaklarını sanmıyorum bunu kabullenmek zorundasın hileye tahammülleri yok ister sen aç ister hesabın çalınsın adamlar 2 aşamalı doğrulamayı boşuna koymuyor hesaplarının güvenliğini sen sağlamalısın hiçbir şekilde açıcaklarını sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle iyi akşamlar,

Bu durumda Riot'un genellikle "Davranış Kuralları" adı altında izlemiş olduğu temel bir politika var. Hile yapmak bu politikanın en ağır cezai yaptırımı içeren yaptırımlardan biridir. Gene de hala elinde bi'kaç seçenek mevcut. Hesaba şu anda erişim sağlayabiliyor musunuz? Arkadaşınız hesabınızı çaldıysa, geri alabildiniz mi? Aldıktan sonra şifreyi değiştirerek mi hesaba giriş sağladınız?

Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle iyi akşamlar,

Bu durumda Riot'un genellikle "Davranış Kuralları" adı altında izlemiş olduğu temel bir politika var. Hile yapmak bu politikanın en ağır cezai yaptırımı içeren yaptırımlardan biridir. Gene de hala elinde bi'kaç seçenek mevcut. Hesaba şu anda erişim sağlayabiliyor musunuz? Arkadaşınız hesabınızı çaldıysa, geri alabildiniz mi? Aldıktan sonra şifreyi değiştirerek mi hesaba giriş sağladınız?

Hayır şifreyi değiştirmemişler heseba erişiminiz var yapan kişi valorantini banlattmis ve salmış hani kendisi oynamak için yapmamış direk hesabı banlatmak için 2 maç atılmış sadece , ve arkadaşım hesabımı çalmadı yanlış anlamissiniz , tedbir olarak şifreyi değiştirdik

Herhangi bir şey yapamazsınız, hesabınızın çalınması sizin sorununuz ve riot sizin için bir şey de yapmaz. Sorumlusu siz oluyorsunuz sonuçta. Hukuki olarak da gene hiç bir şey yapamazsınız.

Hesabı 2 kişi kullandığımız için ve 2 yıldır bir sorun yaşamadigimizdan uğraşmamak için 2 faktörlü doğrulamayı kapattık. Bilmiyorum benim hala umudum var...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam ssd ban mı yoksa sadece car mı ban yedi anlayamadım?

Üye
2 HİZMET YILI
açıkça hukuki alında hiç bir şey yapamaazsın gibime geliyor ban olayında valo gibi oyunlar yada özellikle riot söz konusu olunca elden de hiç bir şey gelmiyor biraz hesap elden gitmiş gibi gözüküyor rioat a ticket atıp yardım istemekten başka bir çare yok gibi gözüküyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sanırım yapacağın birşey yok ama başka çardan ticket açarak deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ritonun sınırsız banlarda hiçbir şekilde açmadığını duymuştum yüksek ihtimalle su içmekten başka birşey kalmıyor size

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O konuda bir şeyler yapılabilir mi emin değilim ama bir süre sonra zaten açılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valla benim başıma gelmedi ama yakın arkadaşıma oldu söylediğine göre hile kullanmamış pcsi temizmiş boş yere ban yemiş 3-4 kere ticket attı pc temiz diye dosya ssleri ile birlikte tek dedikleri şey yapabilceğimiz bir şey yok banı olan hesapları geri açamıyoruz o da hesabına 3-4k yatırmıştı onuda geri alamadı diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valla benim başıma gelmedi ama yakın arkadaşıma oldu söylediğine göre hile kullanmamış pcsi temizmiş boş yere ban yemiş 3-4 kere ticket attı pc temiz diye dosya ssleri ile birlikte tek dedikleri şey yapabilceğimiz bir şey yok banı olan hesapları geri açamıyoruz o da hesabına 3-4k yatırmıştı onuda geri alamadı diye biliyorum
valorant çok sıkıntılı ya özellikle tr serveri hiçbirşeyde yardımcı olmuyorlar düzeltmeleri laziöm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...