Arkadaşımın Valorant hesabı çalındı ve hesap kalıcı olarak oyundan uzaklaştırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ne kadar uğraşırsan uğraş kesinlikle hesabın açılmaz ve paranı geri alamazsın yani parada hesapda gg senin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yani hocam kara para aklamada hukuki bir işlem çok olmadı adamlar senin hesabın için uğraşmazlar yani.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sup a yazmanı öneririm açtıran arkadaşlarım var

Süper Üye
3 HİZMET YILI
Banı acamazsınız gibi duruyor gecmis olsun kanıtlayamadıgınız surece ban acılmayacak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok iyi bir savunman olması lazım kanıtlarıyla uzun bir yazı yaz geri dönül olursa kalkar olmazsa kalmaz ama yüzde 75 ihtimal kaldırılmaz bu konuda riot çok katı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ek hesap bul onda derdini acıkla ticket at de ticket banım var vbvb

chatgpt cevapı ise

Öncelikle, Valorant gibi çevrimiçi oyun platformları genellikle hesap güvenliği konusunda kullanıcıların sorumluluğunu vurgular. Bu nedenle, hesap bilgilerinin güvenliği ve güçlü bir şifre kullanılması çok önemlidir. İlk olarak, arkadaşınızın hesap çalınması durumunda hemen destek ekibiyle iletişime geçmesi gerekmektedir. Valorant'ın resmi destek kanallarını kullanarak yaşanan sorunu bildirmeli ve hesabının çalındığını ve banlandığını detaylı bir şekilde açıklamalıdır.

Destek ekibi genellikle bu tür durumlarla ilgilenir ve sorunu çözmek için yardımcı olabilir. Ancak, hesabın banını kaldırmak tamamen Riot Games'in takdirindedir ve bazı durumlarda geri alım yapılmayabilir. Hesabın banı hukuki bir süreçle değil, Riot Games'in politikaları ve kuralları çerçevesinde ele alınır.

Para iadesi konusunda ise, Valorant gibi oyunlarda genellikle para iadesi politikaları bulunmaktadır. Ancak, hesap çalınması ve hile kullanılması durumunda para iadesi alabilme şansı düşüktür. Yine de, durumu Riot Games destek ekibiyle paylaşmak ve para iadesi talebinde bulunmak için iletişime geçmek faydalı olabilir.

Hesabın banını açmak veya yapanı bulmak için öncelikle Riot Games destek ekibiyle iletişime geçmek önemlidir. Arkadaşınızın yaşadığı sorunu ayrıntılı bir şekilde açıklaması, belki de hesabın geri alınmasına veya sorumluların bulunmasına yardımcı olabilir. Destek ekibi, hesabın çalınması ve hile kullanılmasıyla ilgili teknik bilgileri inceleyebilir ve gerekli adımları atabilir.

Sonuç olarak, arkadaşınızın en kısa sürede Valorant destek ekibiyle iletişime geçmesi ve yaşanan sorunu detaylı bir şekilde açıklaması önemlidir. Destek ekibi size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Ayrıca, gelecekte benzer durumları önlemek için güçlü şifreler kullanılması ve hesap bilgilerinin güvenliğine dikkat edilmesi önemlidir.

Üye
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka bi yandan unutmaya çalış hesabı açılmaz

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hesabın banı açılmaz hukuki olarak da pek bir şey yapamazsın gibime geliyor geçmiş olsun.

Vallaha geçmiş olsun :D

Geçmiş olsun kanka bir yandan unutmaya çalış hesabı açılmaz.

Perma yediyse olmaz.

E-spor oyunlarında hukuki işlemler yıllardır gelişme sağlamıyor Kore'deki gibi olsaydı her halukarda yardımcı olurlardı adamlar espor bakanlığı kurmuş.

Dostum Kore'deki sistemle Türkiye'deki bir değil ama :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka ne hukuki bi şey yapabilirsin ne de banı açtırabilirsin en iyisi git mutfağa 2 tane buz al bi su doldur o buzları at içine lıkır lıkır iç iyi gelir

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir arkadaş video çekip açtırmıştı ama baya büyük youtuberlara falan da denk gelmişti onlar aracılığı ile açtırmıştı onun dışında çok zor

Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Biz hile açmadık hesabı çalan kişi açmış ve sonrasında Ban yemiş şifreyi falan degistirmemmis sadece hesabı banlatmak için hile açmış ve 2 sonrada Ban yemiş zaten . Yani bizim bilgisayarlarimizda bir sorun yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
riotun destek kısımında bildirin bende aynısını yaptımn ve oldu

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
riot o konularda hiç birşey yapmıyor bende olay aynı değil ama öyle şeyler yaşamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam para iadesi alamazsın ama ticket atarak uğraşırsınız oda zor ban meselelerinde ben pek yardımcı olunduğunu görmedim ama denemekten zarar gelmez

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kral çok belli ediyordur hileyi izleyen yetkililer şutlamıştır, normal belli etmemek gerek.
Post automatically merged:

kral çok belli ediyordur hileyi izleyen yetkililer şutlamıştır, normal belli etmemek gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun bende boş yere perma ban yedim ticket attım cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...