Dracarys
Onaylı Üye
Öncelikle iyi akşamlar,
Bu durumda Riot'un genellikle "Davranış Kuralları" adı altında izlemiş olduğu temel bir politika var. Hile yapmak bu politikanın en ağır cezai yaptırımı içeren yaptırımlardan biridir. Gene de hala elinde bi'kaç seçenek mevcut. Hesaba şu anda erişim sağlayabiliyor musunuz? Arkadaşınız hesabınızı çaldıysa, geri alabildiniz mi? Aldıktan sonra şifreyi değiştirerek mi hesaba giriş sağladınız?
Herhangi bir şey yapamazsınız, hesabınızın çalınması sizin sorununuz ve riot sizin için bir şey de yapmaz. Sorumlusu siz oluyorsunuz sonuçta. Hukuki olarak da gene hiç bir şey yapamazsınız.
Çarhocam ssd ban mı yoksa sadece car mı ban yedi anlayamadım?
valorant çok sıkıntılı ya özellikle tr serveri hiçbirşeyde yardımcı olmuyorlar düzeltmeleri laziömvalla benim başıma gelmedi ama yakın arkadaşıma oldu söylediğine göre hile kullanmamış pcsi temizmiş boş yere ban yemiş 3-4 kere ticket attı pc temiz diye dosya ssleri ile birlikte tek dedikleri şey yapabilceğimiz bir şey yok banı olan hesapları geri açamıyoruz o da hesabına 3-4k yatırmıştı onuda geri alamadı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?