kızlarla benim aramda iyidi bshsdajsbhs Olmazsa olmaz oArkadaşım değildi ama arkamdan gizlice gelerek kolumu kırdı :/ havaya kaldırdı ve yere fırlattı eğer koluma değilde kafamın üstüne düşseydim şu anda bunu okumuyor olabilirdiniz ki daha sınıf arkadaşlarımdan neler çektim ben kabadayı olmayınca e bide kızlarla aram iyiydi yapmadıkları kalmadı :/ tabi o zamanlar küçüktüm
Ama onlar canımı yaktıkça ben dahada güçlendim farkında olmadankızlarla benim aramda iyidi bshsdajsbhs Olmazsa olmaz o
şşşhiç ihanete uğramadım arkadaşlarla iyi geçinmeye çalışıyorum zaten sadece 3 kişi en iyi arkdadaşız aramızda mizah ironi ne varsa var
o değilde o nasıl düşman işid bile öyle yapmıyor la .D kxdkwakdaArkadaşım değildi ama arkamdan gizlice gelerek kolumu kırdı :/ havaya kaldırdı ve yere fırlattı eğer koluma değilde kafamın üstüne düşseydim şu anda bunu okumuyor olabilirdiniz ki daha sınıf arkadaşlarımdan neler çektim ben kabadayı olmayınca e bide kızlarla aram iyiydi yapmadıkları kalmadı :/ tabi o zamanlar küçüktüm şimdi büyüdüm
Diğeride arada sohbet ettiğimiz bi kız vardı ertesi gün çıkma teklifi edecektim arkadaşımada söyledim 1 tek kişiye dostuma ona söyledim serviste bağırarak söyleyince kendimi kaybettim veeğğğ burnunu kanatıncaya kadar daldım tabiki çıkma teklifi felan edemedimdaha neler var arklardan çektiğim
üzüldüm abicimbenim döneceğim kızı diğer kankalarım dönmüş
Sen aslında kodlamadan anlamıyomuş gibi geziyosun demi kel kafandan anlamalıydım zaten senin efbıyay ajanı olduğunu seni seniiBikere 8 yıllık arkadaşım tabi artık değil 8. sınıftan mezun olurken kazık atmıştı ihanet işte bende onun ilk facebook adresini sonra steam,zulu,outlook ve gmail hesaplarını patlattım
Ya aslında öle değil biraz mantıkla çaldım hatta ininal kartı felan vardıda o işe bulaşmadım 100 tl lik zulu hesabını patlattım felan öle . /efbiyay opın dı doorSen aslında kodlamadan anlamıyomuş gibi geziyosun demi kel kafandan anlamalıydım zaten senin efbıyay ajanı olduğunu seni senii
Maga Beeebenim döneceğim kızı diğer kankalarım dönmüş
Akşama camdan içeri dalmasyon usülü suikast yapçaz sende gel @Roux sende gel vpn leri hasırlayın xDYa aslında öle değil biraz mantıkla çaldım hatta ininal kartı felan vardıda o işe bulaşmadım 100 tl lik zulu hesabını patlattım felan öle . /efbiyay opın dı door