Arkadaşlar aldatan sevgiliye söylenecek son söz ne olurdu sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Birşey demeden görüldü atman ve onu heryerden silip zamanla unutman onu hem ayağına çeker hemde kudurtur

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
hiçbir şey demiyeceksin aga seni aldatan kişiye dahada değer vermeden çekip gideceksin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Söylenecek söz basit kankada burda belirtemiyoruz anladın sen ama .d

Üye
2 HİZMET YILI
hiç bir şey kanka her yerden engeli bas geç aciz insanlara laf anlatılmaz

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
hiç bir şey demezdim böyle bir karaktersize değmez madem aldatacaksın neden düzgünce söylemeyip bilmem ne evlatlığı yapıyorsun umarım böyle karaktersizler ümitcan uygun gibi birilerine giderde herkes akıllanır sadece kızlar değil erkeklerde aldatmasın abi bu karaktersizlik resmen bağ kurduğun sevgini paylaştığın bir insanı bi anda terk edip başkasıyla olmanın başka bi açıklaması olamaz ayrıca evliyken aldatmanın mutlaka cezası olmalı sevgiliyken yok tamamda evliyken bile yapıyorlar malesef.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cevapsız kal kanka bu durumlarda ne kadar cevap verirsen o kadar üstüne çıkarlar.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hiçbir şey söylenmez. Bir şey söyleyince yüzü kızaracak biri olsa aldatmaz zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ağa öyle çalış öyle başarılı ol öyle iyi yerlere gel ki bu kız ben ne hata yaptım, keşke onu hiç aldatmasaydm diye seni kıskansın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
iyi vicdan azabı cekmıcem artık dıcen hacı en ıyısı aldatmasanda onda bi acaba sok etkısı yaratcan

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aldatan kişiye değil söylenecek söz, kafada kurulacak düşünce bile değmez. Lafta kolay yaşaması zor ancak ne geçen ömür yetiyor, ne de geriye kalan zaman. Yetersizsin de daha çok baskı kurmak için söylenen bir yalan. Onu da kalitesiz yapar madem öyle ilişkini bitirecektin. Aldatmak benim nezimde aşağılık bir eylemdir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hiçbir şey söyleme gül ve geç. Dahada sinirlenir ve kudurur. Gözünde bu kadar mıyım? mevzusuna girer.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kurulan hiçbir cümleye değmezsin nokta bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...